KTM MX-stickers - KTM MX-stickerset kopen? | WLM-Design

KTM

 

Maak een keuze uit onze KTM-stickers. Na het kiezen van een ontwerp kun je je KTM stickerset volledig samenstellen met eigen sponsorlogo’s, naam en nummer. Je kiest je model en bouwjaar en maakt dan een keuze uit een nummerset, trim-set, radiaset en indien van toepassing een radia louver set.

Resultaat 1–15 van de 38 resultaten wordt getoond

1 2 3

KTM Stickerset

KTM stickers en stickersets laten ontwerpen, dat is waar WLM al jaren bekend om staat binnen de motorcross. Al meer dan 20 jaar ontwerpen en maken wij stickersets voor KTM MX motoren, daarnaast bieden wij als extra dienst het bestickeren van de KTM motor, zodat uw KTM stickerset blijft zitten tijdens alle heftige omstandigheden in wedstrijden en trainingen.

Een KTM stickerset laten maken doet u bij WLM Design, na het kiezen van het ontwerp kunt u een stickerset samenstellen in kleur, (sponsor)logo’s, naam en nummer. U kiest uw model en bouwjaar en maakt dan een keuze uit een nummerset, trim-set, radiaset en indien gewenst een radia louver set.

Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring opgedaan met het ontwerpen en maken van KTM stickersets, de kwaliteit en snelheid van oplevering is dus altijd in goede handen. Mede door het feit dat de volledige productie in eigen beheer is, kunnen wij uw wensen altijd realiseren en snel schakelen.

Heeft u vragen omtrent het laten maken van een KTM stickerset? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via +31 (0)485-471788.

KTM Decals ontwerpen

Uw KTM decal ontwerpt en bestelt u uiteraard online bij WLM Design! door de jaren heen hebben wij veel ervaring vergaard en kunnen hierdoor uw ideale custom KTM decal ontwerpen en produceren. Vanwege de extreme omstandigheden bij motorcross is het van groot belang dat de KTM stickerset slijtvast is en goed aan de ondergrond hecht. Wij beschikken over de meest geavanceerde productiemachines en weten als geen ander de mooiste, flexibelste, sterkste en slijtvaste decals voor KTM motoren te produceren.

Wij produceren en ontwerpen stickersets voor alle types en bouwjaren KTM motoren. Maak keuze uit diverse mogelijkheden in kleuren, logo’s, naam en nummer.

Ontwerp vandaag nog uw KTM decal via onze webshop. Zodra wij uw ontwerp hebben ontvangen gaan we aan de slag. Indien wij nog aanvullende informatie van u nodig hebben, nemen wij contact met op. Voordat we aan de slag gaan met uw definitieve KTM stickerset ontvangt u van ons een proefdruk, hierbij kunt u nog eventueel aanpassingen doorgeven.

MX KTM bestickeren

Sinds 2000 zijn wij hét adres voor het bestickeren van uw KTM MX motor, zowel grote aantallen als enkele stuks behoren tot de mogelijkheid. De KTM stickerset bestaat uit:

  • 1. Nummer set (nummerplaat voorkant en zijnummerplaten);
  • 2. Trim set (voor- en achterspatbord, voorvorkkappen en swingarm);
  • 3. Radia set (radiateurkappen links en rechts incl. tankgedeeltes, indien van toepassing);
  • 4. Radia louver set.

Uw MX KTM bestickeren maar heeft u nog enkele vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via mail of telefonisch via +31 (0)485-471788.

Online KTM stickers bestellen

Het online bestellen van uw KTM stickers is snel en zeer eenvoudig gedaan. Maak de keuze uit de KTM stickerset welke uw voorkeur heeft en selecteer deze optie. Selecteer voor welke type en bouwjaar u de KTM stickerset wilt ontwerpen. Vul daarna de gewenste opties in met daarbij uw persoonlijke wensen.

Nadat uw bestelling is geplaatst gaan wij aan de slag. Indien we bijvoorbeeld een logo nodig hebben, laten we dat u weten. Waar u ook naar op zoek bent, bij WLM krijgt u altijd (gepersonaliseerde) stickerset op maat gemaakt.

  • Uw voordelen bij WLM Design:
  • Altijd uw gewenste keuze beschikbaar aan KTM stickers;
  • KTM decals professioneel op maat gemaakt;
  • Slijtvast, krasbestendig, perfect resultaat;
  • Zowel voor KTM custom alsmede KTM series.

Vragen omtrent het online bestellen van KTM stickersets? Wij helpen u graag, in principe is alles mogelijk, echter als u niet zeker weet of uw wensen te realiseren zijn, kunt u ons altijd contacten. Wij werken vanuit onze hoofdvestiging in Nederland en beschikken over een locatie in Belgje. Welke KTM stickerset u online bestelt, alle stickersets worden in eigen beheer onder één dak gerealiseerd.