WE.LOVE.MOTO.

WLM Design ontwerpt en produceert Racewear en Bike Graphics van de hoogste kwaliteit. Wij geloven in kwaliteit en daarom zijn al onze producten 100 % Handmade in Holland.
Onze designers, productiemedewerkers en coupeuses hebben allemaal een passie voor motocross of BMX. Dat en hun vakmanschap zie je terug in elk eindproduct.
WLM bestaat als sinds 2020 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de wereld van motocross. Na de overname in 2021 bleven we doen wat we het beste deden. Maar we hebben wel goed geluisterd wat er van ons verwacht werd. We zijn niet langer alleen toonaangevend in custom-made producten maar hebben nu een aanbod voor elke racer en elk budget. Of het nu om 1 stuks gaat of om een groot aantal, wij maken het. Onze focus ligt volledig op MX decals, MX en BMX racewear en accessoires. Dat kunnen we het beste en dat doen we met heel veel passie.
Vanuit onze hoofdvestiging in Mill – Nederland en ons verkoopkantoor in Borgloon – België bedienen we de gehele wereld van de mooiste producten en de beste service. Dat is een belofte!

100 % Handmade in Holland

We zijn er trots op dat bij ons nog steeds alles volledig handgemaakt wordt in Nederland. Dit is onze kracht, van design tot eindproduct controle over het hele proces en de kwaliteit. We kunnen snel inspelen op wensen en veranderingen. Vanuit ons moderne bedrijfspand in Mill werken onze talenten dagelijks met passie aan het maken van de mooiste en beste producten. Met recht durven we van talenten te spreken. Met hun jarenlange ervaring en passie maken zijn ons bedrijf tot een producent die dagelijks gaat voor de nummer 1 positie