Honda stickerset

Maak een keuze uit onze HONDA MX-stickers. Na het kiezen van een stickerset kun je je HONDA MX stickerset volledig samenstellen. Je kiest je model en bouwjaar en maakt dan een keuze uit een nummerset Basic, normale nummerset, trim-set, radiaset en indien van toepassing een radia louver set.

Resultaat 1–15 van de 20 resultaten wordt getoond

1 2

Honda stickersets

Op zoek naar een Honda stickerset voor uw MX motor? Dan bent u bij WLM Design aan het juiste adres. De Honda stickersets zijn voor alle modellen en bouwjaren beschikbaar, inclusief eigen sponsorlogo’s , naam en nummer.

Honda bestickeren

Uw Honda stickers en stickersets laten ontwerpen doet u bij WLM Design. Al jaren staat WLM Design bekend als dé professional voor Honda stickers laten ontwerpen en Honda stickersets laten maken. Uw Honda bestickeren doet u met een custom Honda stickerset van WLM Design, bestellen gaat eenvoudig en snel via onze bestelmodule in de webshop. De stickersets zijn ultra flexibel, dik en bezitten een sterke kleefkracht. Gecombineerd met een perfecte pasvorm en heldere juiste kleuren zijn de WLM Honda stickers een must voor elke Honda MX liefhebber.

Honda decals

De Honda decals bestaan uit 4 sets, namelijk:

  • 1. Nummer set (nummerplaat voorkant en zijnummerplaten)
  • 2. Trim set (voor- en achterspatbord, voorvorkkappen en swingarm)
  • 3. Radia set (radiateurkappen links en rechts incl. tankgedeeltes, indien van toepassing)
  • 4. Radia louver set

Stel uw Honda stickerset geheel naar wens samen in onze webshop, u kiest het lettertype, de kleur van de achtergrond, naam en nummer. Selecteer uw voorkeur in afwerking en vul (sponsor)logo’s, naam en nummer in op de gewenste posities. Voeg uw bestelling toe aan de winkelwagen en rond de bestelling eenvoudig af. Stuur eventueel uw sponsorlogo's naar ons toe via de Wetransfer of via e-mail.

Over WLM-Design

WLM Design is een innovatief bedrijf dat sportkleding en stickers ontwerpt en produceert, geheel naar eigen wens van de klant. Naast Honda MX stickersets kunt u bij ons ook terecht voor:

Heeft u vragen over het laten bestickeren van uw Honda MX motor, het ontwerpen van een Honda stickerset of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)485-471788.