KTM stickers en stickersets laten ontwerpen | WLM-Design
 

KTM stickers en stickersets laten ontwerpen

WLM Design-Decals is dé specialist op het gebied van KTM stickers en KTM stickersets. Wij kunnen voor u een KTM stickerset maken of u kunt bij ons uw KTM stickers laten ontwerpen; wat voor KTM decals u ook wilt, u bent bij ons aan het juiste adres. WLM Design-Decals is opgericht in 2000 en heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring verworven op het gebied van ontwerp en productie van KTM stickers. Wij zijn daardoor uitgegroeid tot de expert in het maken van KTM decals en complete KTM stickersets.
WLM Design-Decals heeft alle werkzaamheden in eigen beheer. Onze ontwerpen worden daardoor op maat gemaakt en sluiten volledig aan bij uw wensen en behoeften. Vanuit onze hoofdvestiging in Mill (NL) en onze vestiging in Borgloon (BE) leveren wij kwalitatief hoogwaardige KTM stickers en KTM stickersets. Ook afhalen van de KTM decals die u heeft laten maken is geen enkel probleem. WLM Design-Decals is van alle markten thuis en daarmee uw betrouwbare leverancier op het gebied van KTM stickers in Nederland, België en de rest van Europa.
 
 

KTM stickersets in alle soorten en maten verkrijgbaar

Bij WLM Design-Decals bieden we een grote diversiteit aan KTM stickersets en KTM decals die zeer breed inzetbaar zijn. Voor motorcross is het vanwege extreme omstandigheden zaak dat de KTM sticker slijtvast is en permanent aan de ondergrond hecht, zodat deze goed blijft zitten. De KTM stickers, KTM stickersets en KTM decals van WLM zijn dik, soepel, erg makkelijk te plakken en het resultaat is nagenoeg altijd perfect.
Bovendien kunt u bij ons KTM stickers laten maken en KTM stickerssets laten ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoen. U heeft een ruime keuze uit een groot aantal ontwerpen van KTM decals. Denk daarbij aan complete KTM stickersets, nummerplaatsets, radiashroudsets en trimsets. U kunt bij ons kiezen uit KTM custom stickers of stickermateriaal voor alle KTM series. Waar u ook naar op zoek bent, bij WLM krijgt u altijd (gepersonaliseerde) stickersets op maat gemaakt en aangeleverd. Onze voordelen:
  • Ruime keuze aan KTM stickers
  • KTM decals op maat gemaakt
  • Blijft goed zitten, krasbestendig, perfect resultaat
  • Voor KTM custom alsmede KTM series
 
 

Eenvoudig KTM decals laten maken

WLM Design-Decals is al jaren een bekende naam in de motorcrosswereld. Voor alle KTM motoren en KTM accessoires kunt u bij WLM Design-Decals KTM stickers laten ontwerpen, KTM stickersets laten maken. Of dit nu KTM pitbike decals betreft of dat dit gespecialiseerde KTM stickersets voor quads zijn; het is allemaal mogelijk. Bij WLM zijn er zowel enkele stuks leverbaar, maar is het ook mogelijk om hele sets te laten maken.
Bestellen is heel eenvoudig; kies uw merk KTM met betreffende serie door het type of bouwjaar te selecteren, kies daarna het gewenste KTM stickerdesign, vul het benodigde aantal in en geef tot slot uw aanvullende wensen aan ons door. Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen? Vraagt u dan gerust eens naar de mogelijkheden of vul het contactformulier in. Vanuit onze vestiging in Mill (NL) of Borgloon (BE) beantwoorden wij uw vraag of aanvraag snel. Voor het stijlen van uw KTM bike en KTM accessoires moet u bij WLM Design-Decals zijn, uw partner op het gebied van KTM stickers, KTM stickersets en KTM decals!
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER