BMX | We.Live.Bmx - BMX racewear

// BMX KLEDING

Producten filteren Showing 1 - 15 of 62 results
1 2 3 4 5

BMX kleding

BMX kleding laten maken doet u al sinds 2000 bij WLM Design. Door ons continue te ontwikkelen zijn wij in staat voor te blijven op andere aanbieders en kunnen wij u nét dat beetje meer bieden. Wij maken gebruik van de nieuwste machines en hebben ons ontwikkeld tot één van de belangrijkste spelers in Europa.
Bij ons kunt u terecht voor grote aantallen, maar ook voor enkele stuks. Zo kunt u als individu of als team bij ons terecht.
Bent u op zoek naar BMX kleding die bestand is tegen de extreme van de BMX sport? Dan bent u bij WLM Design aan het juiste adres. Het materiaal waaruit onze BMX kleding is vervaardigd is van bijzonder duurzame kwaliteit, waardoor u beschermd bent tegen blessures, weer en wind.
Voor de vervaardiging van onze BMX kleding maken wij gebruik van geavanceerde productiemachines, met behulp van deze machines kunnen wij BMX kleding op maat maken, geheel vervaardigd naar uw wensen.

BMX kleding laten maken

U kunt uw BMX kleding op vele manieren persoonlijk maken. Kies allereerst het model/ontwerp dat u wenst te bestellen. Vervolgens kiest u het type shirt, maat, soort kraag en het lettertype dat gebruikt moet worden.
Wanneer u bovenstaande stappen heeft doorlopen kunt u aangeven op welke posities u de logo’s wilt aanbrengen.
Na uw bestelling ontvangt u van ons een proefdruk en bent u in de gelegenheid om nog zaken aan te passen. Uw BMX kleding ontwerpen via WLM Design is eenvoudig en snel gedaan. De volledige productie vindt plaats in onze eigen locaties, geheel onder één dak.

BMX kleding bestellen

Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij hét adres voor het bestellen van uw BMX kleding. Of u nu een enkel stuk nodig heeft, of kleding voor een geheel team, bij ons bent u altijd welkom.
BMX shirt bestellen
Als BMX-er maakt u uiteraard extreme omstandigheden mee. Weer, wind, modder, dit zijn nog maar enkele aspecten waar uw BMX shirt tegen bestand moet zijn. Omdat wij enkel gebruik maken van de beste materialen voor de BMX shirts bent u bij ons verzekerd van de beste bescherming. Alle BMX shirts hebben een hoogwaardige afwerking, zodat slijtage of vervaging van kleuren niet aan de orde is.
BMX shirt kopen

BMX broek bestellen
U wilt een BMX broek laten maken? Dan heeft u bij WLM Design eindeloze mogelijkheden om dit geheel custom op maat te laten maken. Stel zelf u BMX Broek samen, u kunt kiezen tussen verschillende modellen en kleuren. Welk model BMX broek u ook kiest, bij ons bent u verzekerd dat het materiaal waaruit de BXM broeken zijn vervaardigd uit bijzonder duurzame kwaliteit is.
Een BMX broek bestelt u bij WLM Design. U heeft keuze uit diverse designs welke in alle kleuren beschikbaar zijn. Mede door de perfecte afwerking zijn de BMX broeken gewoon te wassen zonder kleurvervaging. De productie van de BMX broeken vindt plaatst onder één dak, dit betekent dat wij de kwaliteit van A tot Z in de gaten kunnen houden.
BMX broek kopen

BMX kleding met bestellen doet u bij WLM Design.
Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via mail of telefonisch via +31 (0)485-471788.