WLM News

september 2019

WLM News picture

WLM RAD VAN FORTUIN

Wil jij kans maken op mooie prijzen waaronder een custom stickerset, custom crossbroek of crossshirt? Gedurende het weekend heeft WLM Design een Rad van Fortuin draaiende met mooie prijzen, wees er op tijd bij en zorg dat je kans maakt op deze absolute hoofdprijzen!

WLM News picture

GLENN COLDENHOFF “MEET AND GREET” BIJ DE WLM PROMOTIESTAND OP ZATERDAG 13:45 UUR

Kom je dit weekend naar de Motocross of Nations in Assen? Wat je dan absoluut niet moet missen is de “Meet and Greet” met Glenn Coldenhoff op zaterdagmiddag om 13.45 uur bij de WLM Promotiestand. Tijdens deze “Meet and Greet”  heeft het publiek de kans Coldenhoff vragen te stellen over zijn huidige seizoen, team, training en alles wat je maar wilt weten!

WLM News picture

WLM DESIGN IN ASSEN MET TEAMNL MERCHANDISE VOOR RUBEN VAN DE LAAR

Gedurende het weekend in Assen is WLM Design aanwezig met een grote promotiestand achter de hoofdtribune. Hier zijn verschillende activiteiten waaronder de verkoop van TeamNL merchandise.

WLM News picture

WLM DESIGN PROMOTIESTAND 2020 MX KLEDING

WLM Design is tijdens de Motocross of Nations in Assen aanwezig en pakt groots uit. Gedurende het weekend zijn meerdere activiteiten rondom de promotiestand waaronder de presentatie van de 2020 MX kleding. Hebt u interesse in custom crosskleding, zowel broeken als shirts? Kom dan dit weekend eens langs en bekijk de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy