WLM News

januari 2019

WLM News picture

Wijziging in maatvoering MX-shirts

WLM Design heeft bij de MX-shirts de maatvoering aangepast: de 3 type shirts Aircomp1 – SlimTech –MX-shirt zijn nu beter op elkaar afgestemd. De nieuwe maatvoering sluit beter aan bij de maatvoering van de meeste gangbare merken. De maatvoering van Slimfit shirts en AirComp1 shirts zijn NIET gewijzigd!

WLM News picture

Dakar 2019: win een shirt van jouw favoriete WLM Dakarrijder!

Op 6 januari gaat  Dakar 2019 van start in Lima Peru. Dit jaar zullen weer een groot aantal rallycoureurs  deelnemen aan de zwaarste rally ter wereld. Een aantal hiervan zal voorzien zijn van WLM producten zoals Dakarjassen, shirts, mx broeken en stickersets. We wensen Herwin Hopmans, Max Hunt, Richard Main, Mark Tielemans, Sjors van Heertum en Marcel Snijders veel succes!

WLM News picture

Nieuw: WLM BMX Broek

WLM design heeft zijn productrange verder uitgebreid met een nieuw product: BMX broek. De broek wordt compleet in eigen huis geproduceerd. Het ontwerp en de kleurstelling is volledig naar eigen wens in te vullen en de broek kan worden voorzien van eigen sponsoren, naam en/of nummer.  De broek is ook vanaf 1 stuk te bestellen.

WLM News picture

Nieuw: WLM AirComp1 shirt

WLM Design volgt de trends met betrekking tot de kleding in de motocross. Op basis van onze jarenlange ervaring en materiaalkennis hebben we een nieuw shirt ontworpen. Het Aircomp1 shirt gaat duidelijk een stap verder dan de reguliere standaard mx-shirts.

WLM News picture

De beste wensen voor 2019 / Best Wishes for 2019!

De beste wensen voor 2019 / Best Wishes for 2019!

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy