WLM News

juni 2018

WLM News picture

Limited edition "gunner" series.

De laatste weken al gedragen door onze factory athletes en zeker een opvallende verschijning op de circuits. De nieuwe retro "gunner" series is nu in een beperkte oplage van 10 stuks verkrijgbaar in een custom versie voor jou!

De combo aanbieding bevat 2 shirts en 1 broek voor  slechts € 220,- excl. BTW.

WLM News picture

Vanluchene trotse leider in het wereldkampioenschap zijspan.

Na 6 zijspan GP's  kunnen we rustig stellen dat zijspanteam Vanluchene-van den Bogaart overduidelijk op titelkoers liggen in het World Sidecar Cross.

WLM News picture

Custom Down Hill kleding

WLM heeft zijn productgamma uitgebreid met custom downhill kleding. Voor de deardevils onder de fietssport is nu een korte en lange broek beschikbaar.

Er wordt gebruik gemaakt van duurzame polyester materialen en flexibele stretchdelen op cruciale plekken zorgt voor een perfecte pasvorm en uitstekend draagcomfort.

WLM News picture

WLM casual “off track” kleding

Wil je ook "off track" bij de WLM family horen? Check out onze nieuwe zwarte t-shirts en hoodies met de nieuwe witte visuals: WLM racing inc. Identity development!

Geen tijd voor haargel deze morgen? Bijpassend zijn diverse uitvoeringen van originele flexfit caps. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

WLM News picture

AVG privacy wet

Vanaf 25 mei jl. geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De privacywetgeving in de hele Europese Unie is vanaf die datum gelijk.
Door de invoering van de AVG verandert er ook voor u als klant het één en ander.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy