WLM News

juni 2017

WLM News picture

Like – Share – Win; Unieke samenwerking WLM Design, KTM & Zwarte Cross

WLM-design, KTM NL en de Zwarte Cross hebben een speciaal stickerset ontworpen om een Limited Edition Zwarte Cross motor te creëren. In het weekend van 13-16 juli vind voor de 21ste keer het Zwarte Cross festival plaats in Lichtenvoorde. Wie wil nu geen kans maken op een limited stickerset van het grootste en druk bezochte festival van Nederland?

WLM News picture

Summerdeal 2017: GRATIS custom handdoek

Ook de komende zomer staan wij uiteraard weer voor je klaar. Wij zijn de gehele vakantieperiode geopend en hebben deze zomer (juli-augustus) weer een pakkende aanbieding.

Bij alle online bestellingen ontvang je GRATIS een custom handdoek (50x100cm) met eigen naam en nummer cadeau: ideaal tijdens het warme weer en in de gym. 

WLM News picture

Nieuw product: (B)MX broek

WLM design heeft zijn productrange verder uitgebreid met een nieuw product: (B)MX broek. De broek wordt compleet in eigen huis geproduceerd. Het ontwerp en de kleurstelling is volledig naar eigen wens in te vullen en de broek kan worden voorzien van eigen sponsoren, naam en/of nummer.  Het bijzondere is dat de broek al vanaf 1 stuk te bestellen is.

WLM News picture

Factory looks

De rijders in de MXGP en in de USA zijn natuurlijk voor velen hun grote helden.
Hoe gaaf is het om met jouw stickers, shirts en teamkleding hetzelfde eruit te zien als je grote voorbeelden. Dat is allemaal mogelijk bij WLM.

WLM News picture

AANBIEDING: Rockstar Husqvarna stickersets

WLM design is al jaren een trouwe partner van het Factory Rockstar Husqvarna MX2 Team. Het team van Jacky Martens met rijders Thomas Kjer Olsen, Thomas Covington en Conrad Mewse staan er momenteel in de MX2 goed voor in het wereldkampioenschap.

WLM News picture

Kom helpen en maak kans op een GRATIS MX pakket!

As weekend staat er weer een mooi crossweekend op het programma op circuit de Kuilen in Mill.

Op zaterdag zijn de regio-crossen aan de beurt en op zondag is er een wedstrijd om de diverse kampioenschappen van de MON.

WLM News picture

Thomas Covington op het podium in bloedhete Grand Prix MX2 in Lombardije

Thomas Covington van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing is in de bloedhete Grand Prix van Lombardije op het podium geeindigd. In de eerste manche moest Covington na een matige start van ver komen maar vocht zich goed terug naar een vierde plaats.

WLM News picture

Brian Bogers scoort top vijf plaats in hete Grand Prix van Lombardije

Brian Bogers en Lars van Berkel van het HSF Logistics Motorsport team hebben in de Grand Prix van Lombardije goede resultaten neer weten te zetten. Brian Bogers wist in de eerste manche sterk vijfde te worden en kwam in de tweede manche na een slechte start helemaal terug naar een negende positie.

Dave van Dun: VLM Dessel

Vandaag ben ik in Dessel gaan rijden na 2 weken geen motor gezien te hebben.Het was een mooi baantje maar enorm veel kappers en remknippen.

Tijdstraining:
Lekker baan bekeken en toen 3 pogingen gedaan voor een goede tijd wat resulteerde in een 6de tijd

WLM News picture

Vier mancheoverwinningen voor Raivo Dankers in het ONK 125cc in Son en St. Isidorushoeve

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 125cc in Son en St. Isidorushoeve alle vier de manches weten te winnen. Dankers deelde hiermee een belangrijke tik uit naar de concurrentie en heeft zijn voorsprong in de tussenstand met twintig punten weten te vergroten.

WLM News picture

Geen loon naar werken voor Jarno Derks in het NK Inters Open in Amersfoort

Jarno Derks van het Derks MX Racing Yamaha team heeft in het Nederlands Kampioenschap Inters Open in Amersfoort geen loon naar werken gehad. Na een sterke eerste manche waarin hij als derde over de finish wist te komen, kende hij in de tweede manche tegenslag. Ondanks een mechanisch probleem vocht hij zich helemaal vanaf een vijftiende plaats terug tot in de kopgroep.

WLM News picture

John Cuppen houdt zich staande in de Russische modder en wordt vijfde

John Cuppen van het HSF Logistics Motorsport team is in de tweede wedstrijd om het Europees Kampioenschap 300 in het Russische Orlyonok in de top vijf geeindigd. In de eerste manche vocht Joh tot aan de finishvlag om de vijfde man te passeren en werd uiteindelijk zesde.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy