WLM News

november 2016

WLM News picture

WLM youth support program

Wie wil er nu niet zo’n carrière als Roczen, Herlings, Anstie  of Coldenhoff?

Ook zij kozen in hun jeugd voor de producten van WLM. Om jou nu ook zo’n kans te geven om een goede start te maken in de MX, hebben we een aantal fantastische jeugd pakketten samengesteld.

WLM News picture

WLM amateur support program

Voor de amateur rijders die alles op 1 adres willen bestellen, hebben we aantrekkelijke amateur support pakketten samengesteld tegen een scherpe prijs. Shirts en stickers zijn als basis in elk pakket opgenomen. Daarnaast zijn er uitgebreidere pakketten met WLM custom broeken mogelijk.

WLM News picture

Bas Klein Haneveld na moeilijke start derde in het ONK Enduro in Hellendoorn

Husqvarna-rijder Bas Klein Haneveld is in het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Hellendoorn op een derde plaats geeindigd. De rijder uit Vorden kende een moeilijke start maar herpakte zich gedurende de dag en wist de E3 klasse op een derde plaats af te sluiten.

WLM News picture

HSF Logistics Motorsport team contracteert Davy Pootjes

Het HSF Logistics Motorsport team heeft een overeenkomst gesloten met Davy Pootjes uit Ammerzoden. Pootjes is een jonge getalenteerde rijder die op jonge leeftijd al mooie dingen heeft laten zien in het wereldkampioenschap MX2. Zijn hoogtepunt was een derde plaats in de eerste manche van de Grand Prix MX2 in Letland in 2015.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy