WLM News

september 2016

WLM News picture

Max Anstie samen met Team Engeland zevende in MX des Nations

Max Anstie van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing is samen met Team Engeland op een zevende plaats geeindigd in de MX des Nations. Anstie was geselecteerd voor de MX2 klasse en reed in deze wedstrijd samen met Tommy Searle en Shaun Simpson.

WLM News picture

Max Anstie wordt vierde in de eindstand van het wereldkampioenschap MX2

Max Anstie van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing is in de eindstand om het wereldkampioenschap MX2 op een vierde plaats geeindigd. In het Amerikaanse Glen Helen reed Anstie sterk maar vanwege griep had hij het zwaar en moest hij vooral in de eerste manche het tempo flink laten zakken. Dit had tot gevolg dat hij terug zakte vanuit de kopgroep naar een achtste plaats.

WLM News picture

Brian Bogers zesde in de eindstand van het wereldkampioenschap MX2

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport team is in de eindstand om het wereldkampioenschap MX2 op een mooie zesde plaats geeindigd. ‘’Voor Brian is dit een resultaat ver boven verwachting.

WLM News picture

Gebroeders Bax winnen het ONK zijspancross in Markelo

Na een moeilijke seizoensstart in het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross hebben gebroeders Bax tijdens de laatste wedstrijd in Markelo laten zien wat ze waard zijn. Overtuigend wisten ze beide manches te winnen en stonden aan het einde van de dag trots op het hoogste schavot.

WLM News picture

Thomas Covington sterk vierde in thuis Grand Prix in Amerika

Thomas Covington van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing heeft voor eigen publiek in Charlotte twee sterke manches gereden en is in de voorlaatste Grand Prix van het seizoen op een knappe vierde plaats geeindigd. Hiermee evenaarde Covington zijn beste resultaat van het seizoen.

WLM News picture

HSF Logistics Motorsport team scoort goed in Grand Prix van Amerika

Het HSF Logistics Motorsport team heeft in het Amerikaanse Charlotte een goede Grand Prix gereden. Calvin Vlaanderen wist knap vijfde te worden en Brian Bogers sloot de dag af als tiende.

WLM News picture

Jarno Derks scoort een vierde plaats in moeilijke NK MX2 in Geldermalsen

Jarno Derks van het Derks MX Racing Yamaha team heeft een moeilijke wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap MX2 in Geldermalsen gekend. Door een tekort aan training door een blessure en vanwege een verkoudheid had hij het moeilijk om zijn draai te vinden op het circuit.

WLM News picture

Raivo Dankers wint beide manches van het NK 125cc in Varsseveld

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport team heeft het Nederlands Kampioenschap 125cc in Varsseveld gewonnen. In beide manches was de rijder uit Heesch het sterkst en pakte hiermee het maximale aantal punten.

WLM News picture

Etienne Bax sluit overeenkomst met bakkenist Nicolas Musset voor 2017

Etienne Bax heeft voor seizoen 2017 een overeenkomst gesloten met Nicolas Musset. Samen met Valentin Giraud was Musset de laatste jaren wereldtitelkandidaat en werd vorig jaar achter Bax tweede in de titelstrijd.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy