WLM News

juli 2016

WLM News picture

Gebroeders Bax pakken hun eerste Grand Prix zege van dit seizoen in Genk

Was er in Valkenswaard nog de grote teleurstelling bij de gebroeders Bax, vandaag in Genk mochten ze naar twee mooie gevechten de hoogste trede betreden van het podium. In de eerste manche kwamen ze net iets tekort om de manche te kunnen winnen maar in de tweede manche pakten ze kopstart en wisten toen wel de manche naar hun hand te zetten.

WLM News picture

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing sluit de Dutch Masters of Motocross op sterke wijze af

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing heeft een sterke laatste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Halle gereden. Anstie wist met twee top drie plaatsen netjes tweede te worden in het dagklassement. Ook Thomas Covington werkte twee solide manches af en zag zijn werklust beloont worden met een vijfde plaats in het dagklassement.

WLM News picture

Brian Bogers vierde in de Dutch Masters MX2 in Halle

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport team is in de laatste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Halle vierde geworden. In de bloedhete omstandigheden kwam de Eindhovenaar in de eerste manche van een achtste plaats terug naar een zesde plaats. Hij miste in deze manche de scherpte maar deze was in de tweede manche zeker aanwezig, wat resulteerde in een goede vierde plaats.

Veteranencross 2016

De 43e editie van de Veteranencross zal dit jaar plaatvinden op:
19-20-21 augustus 2016.

Het is mogelijk om in te schrijven : www.crosscluccuijk.nl  

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy