WLM News

juni 2016

WLM News picture

Raivo Dankers scoort een top tien plaats in het EK 125cc in Mantova

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport team is in de zesde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Italiaanse Mantova een manche in de top tien geeindigd. In de eerste manche kwam de rijder uit Heesch van rond de twintigste plaats helemaal terug naar een zevende plaats maar werd door een valpartij uiteindelijk netjes negende.

WLM News picture

William Saris moet laatste twee Dutch Masters wedstrijden missen

William Saris van het Stabilo Yamaha team zal de resterende twee wedstrijden om de Dutch Masters of Motocross in Emmercompascuum en Halle moeten missen. In de tweede manche in Markelo is hij in de eerste ronde ten val gekomen. Hierbij is hij aangereden door een andere rijder, die hij hem op hoge snelheid in zijn gezicht raakte. 

WLM News picture

Britt van der Werff scoort een zesde plaats in het WK Dames in Mantova

Britt van der Werff van het Aalster tenten Laurense Suzuki team heeft in de vijfde wedstrijd om het wereldkampioenschap dames in het Italiaanse Mantova een zesde plaats weten te behalen. Van der Werff kwam in de eerste manche vanaf een vijftiende plaats sterk terug naar voren en wist op een zesde plaats over de finish te komen.

WLM News picture

Brian Bogers na sterke inhaalraces in de top tien in Britse Grand Prix

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport team heeft in de elfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Britse Matterley Basin in beide manches een inhaalrace moeten rijden. In zowel de eerste als de tweede manche kwam hij niet goed weg bij de start en moest van buiten de top twintig naar voren zien te komen.

WLM News picture

Rasmus Hakansson kent moeilijke EK 125cc en blijft puntloos in Engeland

Rasmus Hakansson van het Stabilo Yamaha team heeft een moeilijke vijfde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Britse Matterley Basin gekend. In de eerste manche kon hij helemaal niet in zijn ritme komen en strandde daardoor op een 27ste plaats. Een valpartij in de eerste ronde van de tweede manche zorgde ervoor dat hij een inhaalrace moest rijden.

WLM News picture

Max Engelen loopt rugblessure op in het EK MX2 in Engeland

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport team heeft tijdens de vijfde wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Britse Matterley Basin een tegenslag voor de kiezen gehad. In de derde ronde van de tijdtraining op zaterdag kwam Max hard ten val en blesseerde hierbij zijn rug.

WLM News picture

Teleurstelling voor sidecarteam Bax in thuis Grand Prix in Valkenswaard

De thuis Grand Prix van sidecarteam Bax in Valkenswaard is niet zo gelopen als dat men op voorhand had gehoopt. Op het zijspan van tienvoudig wereldkampioen Daniel Willemsen kreeg Bax in beide manches een tegenslag voor de kiezen waardoor hij genoegen moest nemen met een achtste plaats in het dagklassement.

WLM News picture

Jarno Derks op het podium in het NK MX2 van de MON in Eersel

Jarno Derks van het Derks MX Racing team is in de achtste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap MX2 van de MON in Eersel op een tweede plaats geeindigd. In de eerste manche werkte hij zich van een zesde plaats op naar een vierde positie. In de tweede manche streed Jarno voor de overwinning maar helaas moest hij net zijn meerdere erkennen en werd op een tweede plaats afgevlagd.

WLM News picture

Geen loon naar werken voor Max Engelen in het EK MX2 in Spanje

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport team reed goed tijdens de vijfde wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Spaanse Talavera de la Reina maar door tegenslagen kwam hij in beide manches niet tot scoren.

WLM News picture

William Saris boekt manchezege en pakt podiumplaats in het NK MX1 in Berghem

William Saris van het Stabilo Yamaha team heeft in het Nederlands Kampioenschap MX1 van de MON in Berghem een manche weten te winnen en is in het dagklassement op een tweede plaats geeindigd. Na zijn overwinning in de eerste manche kwam Saris in een gevecht om de koppositie ten val in de tweede manche en moest hierdoor uiteindelijk genoegen nemen met een derde plaats!

WLM News picture

Nieuwsbrief verslag Berghem NK MX Open inters - Niels de Klein

Afgelopen weekend had ik een wedstrijd op het nieuwe circuit van Berghem.
Een wedstrijd waar ik erg naar uit keek, omdat een zanderige ondergrond mijn voorkeur heeft.

WLM News picture

Iker Larranaga scoort beste GP-resultaat voor eigen publiek

De Grand Prix van Spanje is geweldig verlopen voor het CreyMert Racing. Iker Larranaga-Olano wist een veertiende plaats te scoren tijdens de tweede manche, zijn beste resultaat tot nu toe! Op het circuit van Talavera de la Reina wist de 20-jarige KTM-rijder elf punten te verdienen!

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy