WLM News

mei 2016

WLM News picture

Brian Bogers zesde in de Grand Prix MX2 in Spanje

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport team is in de negende wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Spaanse Talavera de la Reina op een zesde plaats geeindigd. Bogers reed in de eerste manche lang op een derde plaats. Echter door een paar minder goede ronden, verloor hij twee plaatsen en werd op een vijfde plaats afgevlagd.

WLM News picture

Jason Prins scoort beste resultaat van het seizoen in het NK MX2 in Mill

Jason Prins van Oakhill Racing heeft een stijgende lijn in zijn resultaten. De rijder uit Ijhorst heeft o.a. gestreden in Marum (Koningsdag). Vol goede moed verscheen Prins aan de start op de toch wel modderige baan aldaar. Het was pas zijn vierde wedstrijd die hij afrondde met een 9e plaats in de MX2, genoeg voor een eerste top 10 klassering.

WLM News picture

Gebroeders Bax krijgen tegenslag voor de kiezen in de GP van Frankrijk

Gebroeders Bax hebben in de derde wedstrijd om het wereldkampioenschap zijspancross in het Franse Brou een tegenslag voor de kiezen gehad. Nadat ze in de eerste manche op een achtste plaats over de finish waren gekomen, leken ze in de tweede manche zesde te gaan worden.

Dave van Dun: Venlo en Cuijk

Afgelopen weekend had ik 2 wedstrijden eerst Venlo daarna Cuijk
2 mooie banen met weinig inhaalmogelijkheden 

Venlo

Dave van Dun: VLM Molenbeersel

Vandaag heb ik gereden in Molenbeersel
Het was enorm warm en veel stof op een moeilijk snel baantje met 1 lijn

WLM News picture

Max Anstie pakt zijn eerste podium van het seizoen in Letland

Na een aantal tegenslagen is het Max Anstie tijdens de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Letse Kegums gelukt om tweede te worden in het dagklassement. Anstie reed twee gecontroleerde manches en wist in zowel de eerste als de tweede manche op een tweede plaats over de finish te komen.

WLM News picture

HSF Logistics Motorsport team scoort top tien posities in GP van Letland

Het HSF Logistics Motorsport team heeft in de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Letse Kegums goede resultaten neer weten te zetten.

WLM News picture

Max Engelen scoort top tien plaats in het EK MX2 in Letland

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport team heeft in het Letse Kegums een sterke indruk achtergelaten. In de kwalificatie zette hij de snelste tijd op de klokken en met een tiende plaats in de tweede manche bewees hij dat hij steeds beter in vorm komt.

WLM News picture

Raivo Dankers scoort EK punt in EMX125 klasse in Letland

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport team heeft in de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Letse Kegums zijn eerste EK punt weten te scoren. In de eerste manche kwam hij na een valpartij niet tot scoren maar in de tweede manche pakte hij een goede start en deed hij goed mee in het zware geweld.

WLM News picture

Rasmus Hakansson laat goede snelheid zien maar komt niet tot scoren in Letland

Rasmus Hakansson van het Stabilo Yamaha team heeft in de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Letse Kegums een goede snelheid laten zien. Helaas wist hij dit niet om te zetten in EK punten want verschillende tegenslagen zorgden ervoor dat hij uiteindelijk niet tot scoren kwam.

Dave van Dun: Reusel

Vandaag had ik een wedstrijd in reusel bij de mon ... Baan was nog redelijk nat maar aangezien het weer van de afgelopen week mogen we niet klagen.maar dat het moeilijk was is een ding wat zeker is

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy