WLM News

april 2016

WLM News picture

Max Anstie scoort een tweede plaats in de Dutch Masters MX2 in Mill

Max Anstie van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing heeft in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een tweede plaats weten te scoren. Anstie werd na een sterk gereden wedstrijd als tweede afgevlagd in de eerste manche. In de tweede manche kwam hij na een valpartij in de eerste ronde van ver terug om nog als zevende over de finish te komen.

WLM News picture

HSF Logistics Motorsport team kent succesvolle Dutch Masters in Mill

Het HSF Logistics Motorsport team heeft in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een succesvolle dag gekend. Brian Bogers kwam na zijn sleutelbeenbreuk ijzersterk terug in de competitie en werd tweede. Calvin Vlaanderen reed een hele sterke tweede manche waarin hij tweede werd en wist uiteindelijk vijfde te worden in het dagklassement.

WLM News picture

Ralph Slager ondanks valpartijen toch in de top tien in NK MX2 in Veendam

Ralph Slager van het Hofstede MX team is in het Nederlands Kampioenschap MX2 in Veendam in de top tien geeindigd. De beide manches begonnen met een tegenslag want in zowel de eerste als de tweede manche kwam hij bij de start ten val en moest een inhaalrace rijden. In de eerste manche ging het lekker en wist hij zevende te worden.

WLM News picture

HSF Logistics Motorsport scoort met Calvin Vlaanderen top tien plaats in GP van Mexico

Het HSF Logistics Motorsport team heeft tijdens de vijfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Mexico met Calvin Vlaanderen een top tien plaats weten te scoren. Calvin wist deze positie in de eerste manche te behalen met een negende plaats. In de tweede manche kon hij niet lekker in zijn ritme komen en zat er niet meer in dan een elfde plaats.

WLM News picture

Max Anstie scoort opnieuw een tweede plaats in het WK MX2

Max Anstie van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing heeft in de vijfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Leon, Mexico opnieuw een tweede plaats weten te scoren. Achteraf hadden dit er twee kunnen zijn want in de eerste manche kreeg Anstie in de slotfase op een tweede plaats rijdend af te rekenen met een mechanisch probleem waardoor hij noodgedwongen de wedstrijd moest verlaten.

WLM News picture

Raivo Dankers in de top vijf in het NK 125cc in Lelystad

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport team is zondag in het Nederlands Kampioenschap 125cc in Lelystad in de top vijf geeindigd. In de eerste manche nam de rijder uit Heesch kopstart en vocht hij lang goed mee in de top drie.

WLM News picture

Klaas Hofstede scoort top vijf plaats in NK MX1 in Lelystad

Klaas Hofstede van het Hofstede MX team heeft in het Nederlands Kampioenschap MX1 in Lelystad een top vijf plaats weten te behalen. In de tweede manche streed Hofstede lang mee in de top drie en werd na een sterk gereden wedstrijd op een vijfde plaats afgevlagd.

WLM News picture

Jason Prins bouwt verder in het NK MX2 in Lelystad

Jason Prins van Oakhill Racing heeft zijn wedstrijdritme tijdens het Nederlands Kampioenschap MX2 in Lelystad verder uit weten te bouwen. Voor de rijder uit Ijhorst was dit zijn tweede wedstrijd na zijn zware bovenbeenblessure van vorig jaar.

WLM News picture

Gebroeders Bax houden schade beperkt in Grand Prix zijspancross in Oss

Gebroeders Bax hebben in de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap zijspancross in Oss de schade beperkt weten te houden. De Bergeijkse zijspancombinatie wist beide manches in de top tien af te sluiten en werd met 10-9 in de manches netjes achtste in het dagklassement.

WLM News picture

Gemengde gevoelens voor Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing na GP van Argentinie

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing blikt met gemengde gevoelens terug op de vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in Patagonia, Argentinie. Max Anstie reed een hele sterke eerste manche waarin hij als tweede over de finish kwam. Ook in de tweede manche reed hij op een tweede plaats waarmee hij een podiumplaats voor het grijpen had.

WLM News picture

Calvin Vlaanderen en Roberts Justs scoren een zevende plaats in GP van Argentinie

Calvin Vlaanderen en Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport team hebben in de vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Braziliaanse Patagonia beiden een zevende plaats weten te scoren. Dankzij een dertiende plaats in de andere manche sloot Calvin de dag met een negende plaats in de top tien af.

Dave van Dun: Horst

Afgelopen zondag waren we te gast in horst.
Ik denk de zwaarste baan van het jaar.
Opnieuw waren we vandaag weer met een goed gevuld starthek met enkele toppers.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy