WLM News

februari 2016

WLM News picture

Bas Klein Haneveld begint het ONK Enduro met een tweede plaats in Enter

Husqvarna-rijder Bas Klein Haneveld is het Open Nederlands Kampioenschap Enduro goed begonnen in Enter. In de modderige omstandigheden had hij het goed naar zijn zin en wist als tweede te finishen in de E3 klasse en werd derde in de scratch!

WLM News picture

Nieuw product: WLM Track jacket / bodywarmer

Een nieuw en stijlvol item binnen onze productrange is een wind en waterdichte jas/bodywarmer, compleet gesublimeerd in de stijl van uw MX-shirt.

WLM News picture

Nieuwe designs 2016 stickersets online

Helemaal volgens de laatste trends zijn er weer 9 nieuwe designs (Flex, Future, Gecko, Icenic, Impact, Magnetic, Raid, Revolution, Syncron) toegevoegd aan ons assortiment. Hierdoor kunt u zich volledig gepersonaliseerd onderscheiden op de circuits.

WLM News picture

Endurokampioen Bas Klein Haneveld WLM factory rider

De kampioen van de E2 Klasse in 2015 Bas Klein Haneveld maakt voor het seizoen 2016 de overstap naar Husqvarna. WLM is de enige Nederlandse producent die officieel het HQV logo in licentie mag gebruiken. Door de ondersteuning van HQV Nederland aan Bas, was deze sponsorcombinatie snel gelegd.

Bas zal gebruik maken van WLM stickersets, shirts en het nieuwe speciale TRACK jacket.

WLM News picture

Voertuig belettering en teamkleding

Ook naast de baan is het belangrijk dat uw sponsoren netjes en duidelijk uitgedragen worden.
Door de samenwerking met ons zusterbedrijf Festa kunnen wij voor u dit plaatje compleet maken.

WLM News picture

Alle WLM rijders finishen tijdens Dakar 2016

Dit jaar gingen 4 rijders van start in de Dakar 2016 die voorzien waren van WLM producten: special Dakar jackets, broeken, shirts, teamkleding en  complete stickers voor de motoren. De WLM rijders voor 2016 waren Sjaak Martens, David Wijnhoven, Rob Smits en Jasper Riezebos.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy