WLM News

december 2015

WLM News picture

WLM-Design donderdag 3 december vanaf 12:00 uur gesloten

Donderdag 3 december vieren we het 15 jarig bestaan van WLM design. We gaan dan gezellig met alle collega's een middagje weg. Daardoor zijn we op deze dag gesloten van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagmorgen staan we natuurlijk weer voor U klaar.

WLM News picture

Ook in 2016 is WLM Officieel licentiehouder KTM en Husqvarna

KTM handhaaft de laatste jaren een streng beleid m.b.t. het gebruik van het KTM en Husqvarna logo. Zonder een officiële licentie is geen enkele producent bevoegd het KTM of HQV logo te gebruiken op shirts en stickers.

WLM News picture

Profiteer nog 1 maand van de online 15% korting

Op 1 november bestond WLM design 15 jaar. Om dit jubileum met onze klanten te vieren kunt U nog de hele maand december profiteren van 15% korting op alle internet bestellingen!

WLM News picture

WLM Facebook actie: op naar de 2500 likes!

WLM-design heeft op facebook al bijna 2000 likes. We zouden het geweldig vinden als we dit konden verhogen naar 2500 likes. Hiervoor hebben we een aantrekkelijke actie:
GRATIS: 3 MX shirts, 1 compleet stickerset en een Pitboard XL t.w.v. € 560,-.

WLM News picture

Openstelling tijdens de komende feestdagen

Tijdens de kerstdagen en op 1 januari zijn we gesloten. De rest van de dagen zijn wij gewoon geopend. Interesse in een van onze producten? Neem contact met ons op via info@wlm-design.nl of bel naar 0485-471788. Je kunt natuurlijk ook langskomen, maar neem dan eerst contact op voor een afspraak.

WLM News picture

Dakar Rally 2016

Op 3 januari gaat  de Dakar Rally 2016 van start in Buenos Aires Argentinië. Ook dit jaar zullen er weer vele Nederlandse deelnemers zijn die de uitdaging van de zwaarste rally ter wereld aangaan. Onder hen diverse WLM klanten die we hebben voorzien van prachtige Dakarjassen, shirts en/of stickersets voor de indrukwekkende Dakar motoren.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy