WLM News

september 2015

WLM News picture

Open bedrijven Route WLM Design – 3 oktober 2015

Bedrijventerreinvereniging ’t Spoor en de Meeren in Mill organiseert op zaterdag 3 oktober een Open Bedrijven Route. Op die dag openen ook wij de deuren van ons bedrijf.

WLM News picture

WLM-Design heeft nieuwe wereldkampioen in het midden

Na drie jaar op rij als tweede te zijn geëindigd in het Wereldkampioenschap, werd zijspancrosser Etienne Bax (27) zondag 12 september jl. voor de eerste keer in zijn carrière wereldkampioen!

WLM News picture

WLM Kampioenen 2015

WLM Design heeft ook dit jaar weer tal van kampioenen in haar midden.

Via deze weg willen wij hen alvast feliciteren met het behalen van hun Kampioenschap!

WLM News picture

WLM-Design officieel partner van Team Belgium en trots op podiumplek tijdens MXON in Ernée (Fr)

Wat velen na de 2e manche niet meer voor mogelijk hadden gehouden,  is uiteindelijk toch nog gebeurd. Tijdens de MXoN 2015 in Ernée heeft Team Belgium onder leiding van meervoudig wereldkampioen Joël Smets de 3e plaats weten te behalen. De rijders Van Horebeek, de Dycker en Lieber streden voor iedere plek op het lastige circuit in Ernée.

WLM News picture

Facebook MX-selfie Winnaar

Onze MX-selfie  Facebook actie waarmee men kans maakte op een WLM Pakket, was een groot succes.
Op dit moment vinden al bijna 1900 personen onze Facebookpagina leuk en meer dan 2000 personen hebben deze actie gezien.

Krissie van Steensel is de gelukkige winnaar geworden van het WLM pakket!  

WLM News picture

William Saris nieuwe leider in het Open Nederlands Kampioenschap MX1

William Saris van het Stabilo Kawasaki MX Team is tijdens de voorlaatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Oss de nieuwe leider in de tussenstand geworden. Met een 6-5 in de manches eindigde hij op een vijfde plaats in het dagklassement en heeft hiermee met een verschil van twee punten de leiding in de tussenstand in handen genomen.

WLM News picture

Max Engelen laat karakter zien in het ONK MX2 in Oss

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport Team heeft tijdens de voorlaatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Oss geen loon naar werken gehad. De rijder uit Maarsbergen reed een hele sterke eerste manche waarin hij op een vijfde plaats over de finish zou zijn gekomen.

Dave van Dun: Imba Boekel

Afgelopen weekend was de laatste wedstrijd om het IMBA kampioenschap te Boekel.
De baan was enorm zwaar trekken maar niet echt heel zwaar omdat er door de modder weinig knippen kwamen enkel veel sporen ( dat maakte het zwaar)

WLM News picture

Dean Ferris en Harri Kullas beiden achtste in Grand Prix van Mexico

Dean Ferris en Harri Kullas van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing zijn in de voorlaatste wedstrijd om het wereld kampioenschap in het Mexicaanse Leon beiden in de top tien geeindigd. Met een 6-10 in de manches wist Dean beslag te leggen op een achtste plaats in het dagklassement van de MXGP klasse.

WLM News picture

Manchezege voor Kay de Wolf in het NK 85cc kleine wielen in Hummelo

Kay de Wolf van het Rabbit Racing Jeugdteam heeft in het Nederlands Kampioenschap 85cc kleine wielen in Hummelo een manche weten te winnen. De rijder uit Eersel reed een sterke eerste manche waarin hij als winnaar over de finish kwam. In de tweede manche kwam hij niet lekker in zijn ritme en kwam na een valpartij in de laatste ronde niet verder dan een negende plaats.

WLM News picture

Klaas Hofstede vierde in de veterans world cup in Assen

Het Hofstede MX Team heeft in de afgelopen twee weken verschillende wedstrijden gereden waarin ze successen hebben geboekt. In het weekend van 29 en 30 augustus streed Klaas Hofstede op het TT circuit van Assen in de veterans World Cup. Op het zware zandcircuit liet hij in de tijdtraining gelijk zien dat het met zijn snelheid wel goed zit en klokte een mooie vierde tijd.

Dave van Dun: Imba Zwitserland

Hallo ......

Afgelopen weekend had ik een IMBA in Zwitserland De baan van gutenswil was een mooi breed circuit met veel natuurlijke sprongen en veel afhangende bochten en dat op een harde ondergrond met veel stenen.

Training:

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy