WLM News

juli 2015

WLM News picture

Bax/Stupelis vergroten voorsprong in WK zijspancross

Het beloofde een beladen wedstrijd te worden in het Belgische Genk. Een grote groep Belgen die allemaal kandidaat waren voor een podiumplaats, de Fransen Giraud/Musset die tot op het bot gemotiveerd waren om de achterstand op Team Bax goed te maken.

WLM News picture

Kay de Wolf tweede in het NK 85cc kleine wielen in Veendam

Kay de Wolf van het Rabbit Racing Jeugdteam is in het Nederlands Kampioenschap 85cc kleine wielen in Veendam op een tweede plaats geeindigd. In de eerste manche kwam de rijder uit Eersel vanaf een vijfde plaats teruggereden naar een tweede positie. In de tweede manche probeerde hij in de beginfase de kopman te volgen maar slaagde hier niet in en kwam daarna ten val.

WLM News picture

Raivo Dankers scoort top vijf plaats in de ADAC Junior Cup in Aichwald

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport Team heeft in de derde wedstrijd om de ADAC Junior Cup in Aichwald een top vijf plaats weten te behalen. De rijder uit Heesch had in de eerste manche te kampen met een inhoudende motor vanaf de start maar kwam toch vanaf een 25ste plaats sterk terug naar een veertiende plaats.

Dave van Dun: MON Amersfoort

Afgelopen zondag had ik een wedstrijd in Amersfoort.

Leuk baantje maar heel smal en niet makkelijk om te passeren.

 

Tijdtraining:

Rijden ging niet slecht maar er lag nog geen goede lijn. Heb een paar keer proberen aan te zetten maar iedere keer maakte ik wel wat mee dus uiteindelijk 14

 

1ste reeks :

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy