WLM News

juni 2015

WLM News picture

Ijzersterk optreden van Dean Ferris in Grand Prix van Duitsland

Dean Ferris van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft in de tiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Duitse Teutschenthal een hele sterke indruk achtergelaten. Dean heeft in beide manches aan de leiding gereden en vooral in de tweede manche hield hij lang stand op de eerste plaats.

WLM News picture

Brian Bogers in de top tien in Grand Prix MX2 in Duitsland

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport Team is in de tiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Duitse Teutschenthal in de top tien geeindigd. In de eerste manche reed de rijder uit Eindhoven de hele wedstrijd net buiten de top tien en werd op een elfde plaats afgevlagd.

WLM News picture

Raff de Wolf finisht opnieuw in de top tien in het NK 65cc kleine wielen

Raff de Wolf begon aan de dag met een twaalfde tijd in de tijdtraining van de 65cc kleine wielen. Door de modderige omstandigheden was de eerste manche heel zwaar voor de kleine motoren. Omdat de motor van Raff na het vallen van het starthek bijna stil viel in een grote plas kwam hij slecht uit de start en dook in de achterhoede de eerste bocht in.

WLM News picture

Kay de Wolf wint het NK 85cc kleine wielen in Holten

Kay de Wolf van het Rabbit Racing Jeugdteam heeft zondag het Nederlands Kampioenschap 85cc kleine wielen in Holten weten te winnen. Kay reed een gecontroleerde wedstrijd en kon in de slotfase profiteren van een valpartij van de kopman om de manche winnend af te sluiten.

WLM News picture

Noud van Kraaij tweede in MON-wedstrijd in Overloon

Noud van Kraaij wist bij de MON-wedstrijd in Overloon op het podium te eindigen in de MX2 klasse. De MX1 en MX2 klasse reden bij elkaar in maar werden wel apart geklasseerd. Noud zette in de tijdtraining een achtste tijd op de klokken maar wilde het als de baan in de manches wat zwaarder was, graag beter doen.

WLM News picture

Max Engelen scoort top vijftien plaats in het EK MX2 in Duitsland

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport Team heeft in het Europees Kampioenschap MX2 in het Duitse Teutschenthal zes punten weten te scoren. De rijder uit Maasbergen kon in de eerste manche moeilijk in zijn ritme komen maar toen hij deze na een aantal ronden gevonden had, kwam hij van buiten de top twintig terug naar een vijftiende plaats.

WLM News picture

Jason Prins scoort top tien plaats in NK MX2 in Valkenswaard

Jason Prins van OakHillRacing heeft in het Nederlands Kampioenschap MX2 in Valkenswaard een top tien plaats weten te behalen. De rijder uit Ijhorst wist deze positie na een sterk gereden inhaalrace in de tweede manche te behalen. In de eerste manche was hij na een val in de eerste ronde aan een opmars bezig.

WLM News picture

Anton Gole weer in de EK-punten

Het circuit van Teutschenthal ligt Anton Gole goed! De Zweed heeft dit weten om te zetten in negen EK-punten! Tijdens de vijfde wedstrijd van het Europees Kampioenschap MX2 wist de CreyMert Racing zijn puntentotaal fors te verhogen door een twaalfde plaats te scoren. Door wat lichamelijke ongemakken zoekt Ludovic Brevers nog naar wedstrijdritme.

Dave van Dun: Imba Engeland Norley

Afgelopen weekend had in de derde wedstrijd voor het imba kampioenschap Het was dit keer in england te norley Mooie baan me hoogteverschil en een natuurlijke lay-out

Training:

Rijden ging lekker baan beviel me wel maar het was wel Moeilijk om sneller te zijn

WLM News picture

Thomas Sileika terug in de punten

Op het mooie maar erg moeilijke circuit van Teutschenthal heeft Thomas Sileika EK-punten weten te scoren. De Let wist tijdens de vijfde wedstrijd van het Europees Kampioenschap MX2 twee punten te scoren. De Diga Racing-rijder werd de eerste manche na een knappe inhaalrace als 19e afgevlagd.

WLM News picture

Zweimal Top five knapp verpasst

Im Tschechischen Kramolin kamen Andy Bürgler und Martin Betschart in zwei WM Rennen auf die Plätze sieben und acht und buchten so 27 neue Weltmeisterschafts Punkte auf ihr Konto. Roland Suter mit Meinrad Schelbert erkämpften sich ebenfalls zweimal zwei WM Punkten und Remo Inderbitzin zusammen mit Stefan Forster belegten als Newcomer die Ränge 26 un27.

WLM News picture

TEAM BAX WINT DERDE GRAND PRIX OP RIJ

De champagne gaan we nog niet koud zetten maar na de Tsjechische Grand Prix verkeren we opnieuw in opperbeste stemming. Alweer beide manches gewonnen, alweer de zevende manchezege op een rij. Amper twee maanden geleden stonden we nog op een vierde plaats met een achterstand van 23 punten op de leiders.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy