WLM News

mei 2015

WLM News picture

Team Bax zet zegereeks voort

Twee manchezeges, 50 punten toegevoegd aan het WK klassement en nog slechts 9 punten verwijderd van de leiders. Dat is het resultaat van een fantastisch weekend in Oldebroek.

WLM News picture

Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing scoort constant in GP van Engeland

Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft in de zevende wedstrijd om het Wereld Kampioenschap in het Britse Matterley Basin constant gescoord. Aleksandr Tonkov werd met een 8-7 in de manches zevende in het dagklassement en in de MXGP klasse reed Dean Ferris een sterke eerste manche waarin hij dertiende wist te worden.

WLM News picture

Roberts Justs dicht bij top tien plaats in Grand Prix MX2 in Engeland

Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport Team is in de zevende wedstrijd om het Wereld Kampioenschap MX2 in het Britse Matterley Basin dicht bij een top tien plaats gekomen. In de eerste manche kwam hij na lang op een dertiende plaats te hebben gereden op een veertiende plaats over de finish. In de tweede manche pakte hij een betere start en kreeg hij al snel de tiende plaats in handen.

WLM News picture

Bestleistung im Sand abgerufen

Nach dem samstäglichen technisch bedingten Ausfall, musste das Schweizer Gespann mit Andy Bürgler / Martin Betschart heute als letzte der 29 Teams an den Startbalken. Mit einer starken Leistung im tiefen Sand von Holland, vermochten Bürgler-Betschart von der letzten Position aus auf den sehr guten achten Platz vorzufahren.

WLM News picture

Noud van Kraaij dicht bij top tien plaats in het EK 125cc in Engeland

Noud van Kraaij van het HSF Logistics Motorsport Team heeft in de vierde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Britse Matterley Basin net geen top tien plaats weten te behalen. Noud kwam er in de eerste manche met een elfde plaats dicht bij. In de tweede manche kwam hij na een slechte start vanaf een zesendertigste plaats teruggereden naar een zestiende positie.

WLM News picture

Anton Gole op een onbekend circuit in de EK-punten

Matterly Basin – Op het prachtige circuit van Matterly Basin heeft Anton Gole punten weten te pakken voor het Europees Kampioenschap MX2. De Zweed kwam voor de eerste keer in actie op het circuit nabij Winchester. De eerste manche reed de 18-jarige crosser zich in de punten met een 18e plaats, de tweede manche lukte dat helaas niet.

Miro Sihvonen keert terug op het podium

Na de wedstrijd in Spanje was Miro Sihvonen heel teleurgesteld. De Fin mist het podium in Talavera de la Reina maar in Engeland wist hij zich te herstellen. Tijdens de eerste manche werd de Diga Racing-rijder keurige derde! De tweede manche verliep minder succesvol waardoor de 16-jarige Fin niet verder kwam dan de 19e plaats op het circuit van Matterly Basin.

Dave van Dun: Cuijk

Hallo...,

Afgelopen weekend had ik twee wedstrijden zondag in Cuijk een ketsbaantje met weinig inhaalmogelijkheden en maandag in Neerijnen ook weinig inhaalmogelijkheden en betonhard

Cuijk

Tijdtraining:

WLM News picture

Karl Timmerman op het podium in NK MX2 in Westerbork

Karl Timmerman van het Hofstede MX Team is in de nationale cross in Westerbork op een derde plaats geeindigd. In de eerste manche kwam hij na een matige start goed terug naar voren en wist op een mooie derde plaats over de finish te komen. In de tweede manche kende hij een moeilijke beginfase waarin hij ook even ten val kwam.

WLM News picture

Etienne Bax/Kaspars Stupelis winnen Duitse Grand Prix

Na drie wedstrijden waarin er telkens kleine of grote tegenslagen er voor zorgden dat we niet met de verwachte WK punten naar huis gingen, liep het in het Duitse Schopfheim eindelijk zoals we willen. Via een tweede en eerste plaats boekten we onze eerste GP zege van dit jaar. Het was een gevecht op leven en dood, met name in de eerste manche.

WLM News picture

Roberts Justs op het podium in internationale wedstrijd in Wuustwezel

Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport Team is in de sterke internationale wedstrijd in het Belgische Wuustwezel op het podium geëindigd. In de eerste manche kwam Roberts na een matige start van buiten de top tien terug naar een derde plaats. Ook in de tweede manche moest hij op zijn JTX Racing KTM van buiten de top tien terug naar voren komen.

WLM News picture

Zweimal Top ten knapp verpasst

eb. Am Grossen Preis von Deutschland in Schopfheim haben Andy Bürgler und Martin Betschart mit zwei elften Plätzen die Top Ten Platzierung knapp verpasst. In der Weltmeisterschafts- Zwischenrangliste konnte das Team den zehnten Platz verteidigen.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy