WLM News

april 2015

WLM News picture

Aleksandr Tonkov op het podium in de Grand Prix van Valkenswaard

Aleksandr Tonkov van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft in Valkenswaard een ijzersterke vijfde wedstrijd om het Wereld Kampioenschap MX2 gereden. In beide manches vertrok hij op de nieuwe Husqvarna fabrieksmachine aan de leiding en mocht na twee sterk gereden manches als derde plaats nemen op het podium. In de MXGP klasse kende ook Dean Ferris een constante wedstrijd.

WLM News picture

Brian Bogers vierde in thuis Grand Prix in Valkenswaard

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport Team heeft een hele sterke thuis Grand Prix in Valkenswaard gereden. De rijder uit Eindhoven werd zesde en vijfde in de manches en dit leverde hem in het dagklassement een vierde plaats op. Roberts Justs kon in de eerste manche niet in zijn ritme komen en kwam daardoor niet verder dan een achttiende plaats.

Miro Sihvonen wint de EK op het Eurocircuit

Gemert – De tweede wedstrijd van het Europees Kampioenschap 125cc en MX2 is heel goed verlopen voor het Diga Racing Team. Miro Sihvonen wist de wedstrijd op het Eurocircuit van Valkenswaard te winnen! De Fin moest heel diep gaan maar daardoor smaakte de champagne extra lekker!

WLM News picture

Noud van Kraaij scoort top vijf plaats in EK 125cc in Valkenswaard

Noud van Kraaij van het HSF Logistics Motorsport Team heeft in de tweede wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in Valkenswaard een top vijf plaats weten te behalen. Noud kwam in de eerste manche op een vierde plaats rijdend ten val en verloor hierbij veel plaatsen. Na nog een pitstop voor een nieuwe bril kwam hij van een 34ste plaats terug naar een elfde plaats.

WLM News picture

Bastian Boegh Damm houdt schade beperkt in EK 85cc in Slowakije

Bastian Boegh Damm van het Stabilo Kawasaki Team heeft tijdens de derde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 85cc Noord/West in Senkvice, Slowakije de schade beperkt weten te houden. De fanatieke Deen was nog niet hersteld van een schouderblessure die hij een week eerder bij de vorige EK wedstrijd in Duitsland op had gelopen.

WLM News picture

CreyMert Racing moet toekijken in Valkenswaard

Valkenswaard – Het CreyMert Racing Team kijkt zeer teleurgesteld terug op de tweede wedstrijd van het Europees Kampioenschap MX2. Het Belgische teamheeft dit jaar al de nodige tegenslag voor de wielen gekregen, zo ook in Valkenswaard. Anton Gole kende een slechte start tijdens de laatste kans en kwam niet door de kwalificatie.

WLM News picture

Bax, Giraud en Adriaenssen nek-aan-nek in wereldtitelstrijd

Afgelopen weekend werd in het Zuid-Franse Castelnau-de-Levis de tweede ronde om het WK zijspancross verreden. Team Bax blijft volop in de race om de wereldtitel.

WLM News picture

Klaas Hofstede wint op 45-jarige leeftijd NK MX1 in Lelystad

Klaas Hofstede van het Hofstede MX Team heeft op 45-jarige leeftijd het Nederlands Kampioenschap MX1 in Lelystad weten te winnen. De rijder uit Staphorst zat er in beide manches goed bij na de start en wist met een tweede en een eerste plaats in de manches de dagzege te veroveren.

WLM News picture

Een zesde plaats voor Ludovic Brevers in Mons

Na een verplichte rust periode heeft Ludovic Brevers weer achter het starthek plaats genomen. Op het zandcircuit van Mons werd de tweede wedstrijd van het Belgische Kampioenschap Inters Open-MX2 verreden. In de wedstrijd moet de CreyMert-rijder het opnemen tegen mannen als Jeremy Vanhorebeek, Ken de Dycker en Steve Ramon.

WLM News picture

Dubbelslag voor William Saris in Den Hout

Het Stabilo Kawasaki Team heeft een succesvol weekend achter de rug. William Saris wist beide manches van de superklasse in het Brabantse Den Hout te winnen en Bastian Boegh Damm liet bij de eerste wedstrijd om de ADAC Junior Cup in Furstlich Drehna een goede snelheid zien want in de eerste manche kwam hij vanaf een laatste plaats helemaal teruggereden naar een zevende plaats.

WLM News picture

Etienne Bax vanuit achterhoede naar derde stek

Niet talmen, dacht Etienne Bax op tweede paasdag in Zwitserland. De eerste klap kon immers een daalder waard zijn. Het was echter de Belg Ben Adriaenssen die tijdens de opening van het WK-seizoen de eerste mep verkocht aan de concurrentie.

WLM News picture

Stabilo Kawasaki MX Team begint het EK 85cc Noord / West in de top vijf

Het Stabilo Kawasaki MX Team is het Europees Kampioenschap 85cc Noord/West sterk begonnen in Emmercompascuum. Het team wist met Bastian Boegh Damm een mooie vijfde plaats te behalen en ook Brian van der Klij deed het netjes.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy