WLM News

maart 2015

WLM News picture

Max Engelen levert knappe prestatie in BK Motorcross in Moerbeke Waas

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport Team heeft in de eerste wedstrijd om het Belgisch Kampioenschap in Moerbeke Waas een knappe prestatie neer weten te zetten. De rijder uit Maasbergen ging op zijn MX2 machine de strijd aan met de zwaardere MX1 machines en deed dit voortreffelijk.

WLM News picture

Ingvi Bjorn Birgisson gaat tot op het tandvlees.

Gemert – Vorige week ging het Nederlands Kampioenschap van start, dit weekend werden de eerste punten van het Belgische Kampioenschap verdeeld. Alle ‘Inters’ rijden bij elkaar dus de MX2 rijders moeten het opnemen tegen de zwaardere MX1 motoren. Natuurlijk geen gemakkelijk opgave maar het CreyMert Racing-duo maakte er het beste van.

Dave van Dun: verslag Overloon

Gisteren had ik een wedstrijd in overloon Het was een moeilijk baantje met veel sporen en totaal niet vloeiend

WLM News picture

Noud van Kraaij mist nipt het ONK podium in Gemert

Naast de goede resultaten van Brian Bogers en Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport Team in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Gemert gaven ook Noud van Kraaij, Max Engelen en Raivo Dankers alles wat ze in zich hadden om zoveel mogelijk punten huiswaarts te kunnen nemen.

WLM News picture

Aleksandr Tonkov zegeviert in ONK MX2 in Gemert

Aleksandr Tonkov van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Gemert weten te winnen. De fanatieke Rus domineerde de eerste manche maar in de tweede manche moest hij er tot in de laatste ronde voor vechten maar trok uiteindelijk wel aan het langste eind zodat hij zijn fabrieks Husqvarna als eerste over de finish kon sturen.

WLM News picture

Ludovic Brevers laat zich goed zien in Gemert

Op een zeer winderig circuit van Gemert heeft Ludovic Brevers zich goed laten zien tijdens de eerste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap. De CreyMert Racing-rijder komt na twee seizoenen vol blessureleed steeds beter terug in vorm. Met een zeventiende plaats in de tweede manche weet de Honda-rijder zich direct in de punten te rijden.

WLM News picture

Stabilo Kawasaki MX Team Bevredigende start in Gemert voor het Stabilo Kawasaki MX Team.

Dit weekend was er de eerste confrontatie in het Open Nederlands Kampioenschap van het seizoen.
Vele ogen waren aldus op het kersverse team gericht!

Op het perfect aangelegde circuit namen alle 85cc rijders een voorzichtige start. Blijkbaar hadden de
jongens last van stress en verliep de eerste officiële tijdstraining van het jaar niet zoals ze zelf

WLM News picture

Ceriel Klein Kromhof begint het ONK MX1 met een derde plaats in Gemert

Ceriel Klein Kromhof van het HSF Logistics Motorsport Team is in Gemert het Open Nederlands Kampioenschap MX1 begonnen met een derde plaats. De rijder uit Daarlerveen kampte in de eerste manche met een niet goed trekkende motor maar wist er toch nog een derde plaats uit te slepen.

WLM News picture

Brian Bogers op het ONK MX2 podium in Gemert

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport Team is in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Gemert op het podium geeindigd. Ondanks dat de rijder uit Eindhoven gedurende de dag wat problemen kende wist hij toch in beide manches als derde over de finish te komen.

WLM News picture

HSF Logistics Motorsport Team met Bogers en Justs in de top 10 in Thailand

Het HSF Logistics Motorsport Team heeft een hele sterke tweede wedstrijd om het Wereld Kampioenschap MX2 in Thailand gereden. Brian Bogers en Roberts Justs waren in de beide manches in de top tien te vinden en zo was het Brian die met tweemaal een elfde plaats tiende werd in het dagklassement en Roberts Justs werd met een 14-10 in de manches netjes twaalfde.

WLM News picture

Aleksandr Tonkov maakt het beste van slechte startplaats in GP van Thailand

Aleksandr Tonkov van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft in de tweede wedstrijd om het Wereld Kampioenschap MX2 in Thailand het beste gemaakt van een slechte startplaats. In beide manches moest de Rus vanuit het middenveld naar voren zien te komen maar bleef knokken voor wat hij waard was en sleepte er een negende en een achtste plaats uit.

WLM News picture

EERSTE CONFRONTATIE BAX EN ADRIAENSSEN EINDIGT IN GELIJKSPEL

Nadat we in Lochem tweemaal vanuit de laatste positie vlot naar de leiding reden hoefden we ons niet al teveel zorgen te maken over de tweede ONK wedstrijd in Oss. Echter, men had daar een startveld gecontracteerd, vergelijkbaar met een WK wedstrijd.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy