WLM News

Het seizoen 2017 is voor vele WLM coureurs...
Vanaf heden online te bestellen: stickersets voor...
Zijspan team Marvin Vanluchene en Ben van den...
Voor de amateurrijders die alles op 1 adres...
Op 6 januari gaat Dakar 2018 van start in Lima (...

WLM News

juni 2011

WLM News picture

Top Ten Platzierung knapp verfehlt

Das einzige Schweizer Team mit dem Illgauer Andy Bürgler und dem Deutschen Passagier, Raphael Markert verpasste beim Grossen Preis von Frankreich zweimal die Top Ten Platzierung nur sehr knapp. Mit den Plätzen elf und zwölf zeigte das Team das bei den noch ausstehend sieben WM Rennen mit ihnen zu rechnen ist.

WLM News picture

Jeff Goblet in Griekenland

Na mijn 6de plaats tijdens de Grote Prijs van Turkije, kwam ik rustig en gemotiveerd aan in Griekenland. Na een dag  detoxen en recupereren en een tweede dag die besteed werd aan de reis, kon ik aan de verkenning van het parcours beginnen met zeer lange specials op zijn Grieks. De  lijn  was vrij traag met veel klimpartijen en serieuze afdalingen.

WLM News picture

Donny Bastemeijer op het podium in EK MX2 in Spanje

Donny Bastemeijer uit het Heli Motors Honda TNM MX Team heeft tijdens de vierde wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Spaanse La Baneza een podiumplaats weten te behalen. In de eerste manche reed hij lang rond de tiende plaats maar kwam na een sterk eindschot op een zesde plaats over de finish.

WLM News picture

Painful day for Ramon in Spain

Steve Ramon and his Rockstar Energy Suzuki World MX1 Team headed directly from Portugal to Round 7 of the Motocross World Championship held in sunny La Baneza, Spain, this past weekend.

WLM News picture

Pechweekend voor De Dycker en Simpson

La Baneza - LS Honda rijders Ken De Dycker en Shaun Simpson hadden het dit weekend niet onder de markt in Spanje. Het eerste WK-bezoek aan het circuit van La Baneza had flink wat punten kunnen opleveren voor beide rijders, vooral gezien de goede indruk die De Dycker en Simpson nalieten op zaterdagochtend. De realiteit draaide echter helemaal anders uit.

WLM News picture

Goede vorm van Sam van Bakel beloond met hoge noteringen in het NK-motocross 85cc

Op 7 mei stond de wedstrijd van MC Wanroij op de kalender. In de eerste manche nam Sam meteen kopstart, en alleen Nino Dekker kon hem volgen. De rest van de rijders werd op ruim 40 seconden gereden en ook voor Nino lag het tempo van Sam te hoog met als resultaat zijn 1e manche over-winning!! In de tweede manche moest Sam zijn meerdere erken-nen in de man uit Apeldoorn.

WLM News picture

Jeff Goblet WEC Turkije

De grote Prijs van Turkije is net afgelopen en ik ben tevreden met het resultaat want ik kon opnieuw een plaats veroveren in de top 6!

WLM News picture

Ronnie van Rooij wint NK Open van de MON in Noordeloos

Ronnie van Rooij uit het Rabbit Racing Kawasaki heeft in het Pinksterweekend twee podiumplaatsen weten te behalen. Op zondag ging Ronnie van start bij het NK MX2 van de MON in Beesel. In de eerste manche kwam hij niet goed weg bij de start en moest rond de tiende plaats aan de wedstrijd beginnen.

WLM News picture

Micha Boy de Waal wint CKK event 2011

Micha Boy de Waal uit het van de Wetering MX Team heeft op maandag het CKK Event in Daarlerveen gewonnen. Als training voor de komende wedstrijden pakte Micha Boy de wedstrijd in Daarlerveen mee. De organisatie had voor een mooi circuit gezorgd en verschillende snelle rijders waren op dit evenement afgekomen om het tegen elkaar op te nemen.

WLM News picture

Nieuwsbrief Britt vd Wekken

De derde wedstrijd voor het WK dames stond was in Finland Vantaa. Nadat wij op maandag zijn vertrokken en nog een beetje vakantie hebben gehouden zijn we op donderdag naar de baan gegaan. Het leek een flinke zandbak te zijn met vele mooie springers.

WLM News picture

Desalle and Suzuki dominate Agueda MX1

Rockstar Energy Suzuki World MX1's Clement Desalle posted a perfect scorecard of 1-1 on his works RM-Z450 for his third overall victory of the season at a sunny Agueda circuit for the Grand Prix of Portugal and the sixth round of 15 in the FIM Motocross World Championship.

WLM News picture

De Dycker vecht zich naar de 6e plaats in Agueda

Agueda - Voortbouwend op zijn stijgende vormpeil heeft Ken De Dycker vandaag twee zesde plaatsen veroverd in Agueda tijdens GP van Portugal, de 6de ronde van het WK Motorcross. Shaun Simpson finishte net buiten de top-10 op de twaalfde plaats.

 
Drupal