WLM News

Het seizoen 2017 is voor vele WLM coureurs...
Vanaf heden online te bestellen: stickersets voor...
Zijspan team Marvin Vanluchene en Ben van den...
Voor de amateurrijders die alles op 1 adres...
Op 6 januari gaat Dakar 2018 van start in Lima (...

WLM News

oktober 2010

WLM News picture

Wedstrijdverslag Roy Hoeijmakers over de KTM Dag 2010

Afgelopen zondag 24 oktober heb ik meegereden met de 16e editie van de KTM dag te Veldhoven. Op het moment dat ik de baan zag wist ik niet of het wel iets ging worden, er lag redelijk veel water op, maar toen de Quads hadden getraind was de baan super, en dus ook de rest van de dag.

De manches werden verreden met de MX2 + MX1 Samen, klassering was wel apart.

WLM News picture

Wisselend succes voor het Rabbit Racing Kawasaki Team in Schijndel

Het Rabbit Racing Kawasaki Team kwam het afgelopen weekend in actie bij de supercross in Schijndel. Helaas begon het weekend op zaterdag met een tegenslag voor Maurice Klijn. De rijder uit Hardinxveld Giessendam was ontzettend snel in de trainingen en wist de tijdtraining als snelste af te sluiten.

WLM News picture

Mike Kras wint supercross in Schijndel

Beursfoon Suzuki-rijder Mike Kras heeft de supercross van Schijndel gewonnen. De rijder uit Fijnaart kwam op beide dagen sterk voor de dag op zijn fijn sturende RM-Z250 en wist dankzij een tweede plaats in de finale op zaterdag en een eerste plaats in de finale op zondag de eindzege te pakken.

WLM News picture

Laatste nieuwsbrief Britt vd Wekken

Na de laatste WK in Italië had ik nog een dameswedstrijd in het Franse Tilloy. Er waren niet heel erg veel meiden maar met nog 2 andere Nederlandse meiden hadden we toch flink strijd. In de 1ste manche heb ik nog kunnen winnen door het laatste bochtje binnen door te nemen en zo met 0.092 voorsprong te winnen.

WLM News picture

Willy Van Thillo gaat nieuwe uitdaging aan

Helaas zullen we in de komende weken afscheid nemen van Willy Van Thillo. Willy stond in bij DIGA voor het PR - werk, marketing en communicatie. Hij kreeg een unieke uitdaging voorgesteld en begrijpen zijn beslissing.

WLM News picture

Geen Steffi Laier bij Diga Racing in 2011

2 weken geleden mochten we met veel vreugde de komst van 3-voudig wereldkampioene Steffi Laier aankondigen.
Helaas zullen we op onze beslissing moeten terugkomen.

WLM News picture

3x podium plaats De Voltage-Henstek boys in eindstand Topcompetitie Nederland 2010

Op Zondag 17 Oktober werd in Doetinchem de laatste race uit de Nederlandse topcompetitie verreden. Voor Jorn Weeren, Joost van Drumpt en Tim Winnemuller een spannende dag waarin zij hun podiumplaatsen moesten veiligstellen. Na de race vond de TC huldiging plaats van de eerste 8 rijders uit iedere leeftijdsklasse. Hier wilde de mannen uiteraard bij staan.

WLM News picture

Tonus beats 450S at Berck Sur Mer

Team Suzuki Press Office - October 21. 

The 2010 FIM Motocross World Championship may well have been resigned to the history books but Teka Suzuki Europe World MX2's Arnaud Tonus has yet to finish his racing commitments this year and last weekend gained arguably one of his most impressive results since turning 'yellow' almost 12 months ago.

WLM News picture

Joost Hofmans Europees Kampioen Quad

Cuijk, 19 oktober 2010 - De laatste wedstrijd van het IMBA Europees kampioenschap quad, verreden op eigen bodem in Heeswijk, werd gewonnen door 23-jarige quadrijder Joost Hofmans uit Hedel. Mede door deze overwinning nam Joost wel verdiend de titel mee naar huis.

WLM News picture

Ronnie van Rooij vijfde in de eindstand om het ONK MX2

Het Rabbit Racing Kawasaki had zich voor de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in het Gelderse Harfsen goed voorbereid en het hele team was erop gebrand om goede resultaten neer te zetten. Het circuit lag er perfect geprepareerd bij en hierop had Maurice het gelijk al naar zijn zin in de training.

WLM News picture

van Teeffelen achtste in ONK Supermotard in de Wijk/Rogat

Tom van Teeffelen uit het TvT Racing Team is zondag tijdens de voorlaatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Supermotard in de Wijk/Rogat op een achtste plaats geëindigd. In beide manches kwam hij niet goed weg bij de start. In de eerste manche begon hij als voorlaatste maar wist toch nog terug te komen naar een negende plaats.

WLM News picture

Gijsel stijgt weer drie plaatsen in ONK

Gemert - De zesde en laatste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap MX1 is goed verlopen voor Roy Gijsel. De Ovaa Suzuki-rijder werd negende en zestiende op het circuit van Harfsen. In het kampioenschap weet Roy zich door dit sterke optreden van de 21e naar de 18e plek te rijden.

 
Drupal