WLM News

Het seizoen 2017 is voor vele WLM coureurs...
Vanaf heden online te bestellen: stickersets voor...
Zijspan team Marvin Vanluchene en Ben van den...
Voor de amateurrijders die alles op 1 adres...
Op 6 januari gaat Dakar 2018 van start in Lima (...

WLM News

maart 2010

WLM News picture

Roczen sweeps to Mallory Park win

Teka Suzuki Europe World MX2’s Ken Roczen heads into the 2010 FIM MX2 Motocross World Championship in top form after registering his fourth victory from five race appearances during a busy pre-season period.

WLM News picture

Goede resultaten voor het Rabbit Racing Kawasaki Team in Oss

Het Rabbit Racing Kawasaki Team heeft afgelopen zondag bij de tweede nationale wedstrijd van het seizoen in Oss goede resultaten neer weten te zetten. Ronnie van Rooij won het dagklassement met een tweede en een eerste plaats in de manches maar omdat hij niet meetelt voor de punten ging de zege bij de nationalen naar zijn teamgenoot Maurice Klijn.

WLM News picture

Ralph Hubers derde in Twin Air Endurosprint in Veldhoven

Ralph Hubers uit het Hubers Offroad Team is zaterdag bij de Twin Air Endurosprint in Veldhoven op een derde plaats geëindigd. De rijder uit Middelaar was in de proeven goed onderweg maar door twee valpartijen verspeelde hij de tweede plaats waardoor hij genoegen moest nemen met een derde positie.

WLM News picture

Heli Motors TNM MX Team scoort in ONK in Mill

Het Heli Motors TNM MX Team heeft zondag bij de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Mill haar eerste punten gescoord. Anne Advokaat was goed op dreef en reed in de eerste manche in de top tien totdat hij ten val kwam en zijn hand blesseerde. Toch sleepte Advokaat er nog een zestiende en vijftiende plaats uit waarmee hij zestiende werd in het dagklassement.

WLM News picture

Koen Hoeijmakers rijdt de Inters MX Open in Lottum

Vandaag was de reis naar de wedstrijd niet ver, 10 minuten rijden en we waren al op de plaats van bestemming. Het circuit bij M.C. Lottum lag er goed bij en was mooi om te rijden. Met de training ging het rijden vrij goed, ik kon een goede lijn vinden en de motor liep erg goed. De temperatuur was zoals gewend in 2010 erg koud en gelukkig heeft het bijna niet geregend.

WLM News picture

Roy Gijsel blijft puntloos tijdens eers ONK

Afgelopen weekend werd in het Brabantse Mill de eerste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Motocross verreden. Voor Roy Gijsel verliep deze wedstrijd niet geheel naar wens, de Zeeuw bleef puntloos. Teamgenoot Casper Ovaa kwam helaas niet in actie, hij kende zaterdag problemen tijdens de kwalificatie wedstrijd in Boekel en moest toekijken.

WLM News picture

The CLS boys lead the French Championship

Steven Frossard and Jeremy Van Horebeek are leading the MX2 French Elite Championship after the second round of the series, as both came on the rostrum for the second weekend in a row.

WLM News picture

Monster nieuws...

Na eindelijk een week droog weer kon er weer eens goed getraind worden zaterdag. Een mooie dag, namelijk mijn verjaardag en ben ik nu 15 jaar... Deze dag begon super namelijk de mooie Monster Energy helm kreeg ik gesponsord van Domburg Motoren uit Nieuwkoop en toen kon mijn dag al niet meer stuk! Deze moest vandaag gelijk uitgeprobeerd worden.

WLM News picture

Ronnie van Rooij in de top tien in ONK MX2 in Mill

Het Rabbit Racing Kawasaki Team heeft zondag haar eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Mill op positieve wijze af weten te sluiten. Ronnie van Rooij eindigde in de MX2 klasse op een mooie negende plaats. Ook Maurice Klijn deed van zich spreken in Mill door in de eerste manche knap twaalfde te worden.

WLM News picture

Sven van de Mierden behaalt beste ONK resultaat tot nu toe in Mill

De Jong Force-rijder Sven van de Mierden heeft zondag bij de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Mill zijn beste ONK resultaat in zijn carrière neer weten te zetten. Van de Mierden reed in beide manches na slechte starts een goede inhaalrace en werd in de eerste manche nog elfde en legde in de tweede manche beslag op een mooie zesde plaats.

WLM News picture

Kimberley Braam begint het ONK Dames met vijfde plaats in Mill

De 16 jarige Kimberley Braam nam afgelopen zondag deel aan de eerste ronde om het Open Nederlands Kampioenschap Dames in het Brabantse Mill. Kimberley wist in de kwalificatie een vijfde tijd op de klokken te zetten met haar goed geprepareerde VdLaarRacing 144cc machine.

WLM News picture

Beursfoon Suzuki Team scoort twee podiumplaatsen in ONK in Mill

Het Beursfoon Suzuki Team heeft vandaag bij de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Mill twee podiumplaatsen weten te behalen. Marc de Reuver reed in de eerste manche lange tijd in de kopgroep maar moest door opgepompte armen het tempo laten zakken waardoor hij vierde werd.

 
Drupal