WLM News

Afgelopen weekend werd in het Zuid-Franse...
Klaas Hofstede van het Hofstede MX Team heeft op...
Na een verplichte rust periode heeft Ludovic...
Het Stabilo Kawasaki Team heeft een succesvol...
Niet talmen, dacht Etienne Bax op tweede paasdag...

WLM News

WLM News

WLM News picture

Bax, Giraud en Adriaenssen nek-aan-nek in wereldtitelstrijd

Afgelopen weekend werd in het Zuid-Franse Castelnau-de-Levis de tweede ronde om het WK zijspancross verreden. Team Bax blijft volop in de race om de wereldtitel.

WLM News picture

Klaas Hofstede wint op 45-jarige leeftijd NK MX1 in Lelystad

Klaas Hofstede van het Hofstede MX Team heeft op 45-jarige leeftijd het Nederlands Kampioenschap MX1 in Lelystad weten te winnen. De rijder uit Staphorst zat er in beide manches goed bij na de start en wist met een tweede en een eerste plaats in de manches de dagzege te veroveren.

WLM News picture

Een zesde plaats voor Ludovic Brevers in Mons

Na een verplichte rust periode heeft Ludovic Brevers weer achter het starthek plaats genomen. Op het zandcircuit van Mons werd de tweede wedstrijd van het Belgische Kampioenschap Inters Open-MX2 verreden. In de wedstrijd moet de CreyMert-rijder het opnemen tegen mannen als Jeremy Vanhorebeek, Ken de Dycker en Steve Ramon.

WLM News picture

Dubbelslag voor William Saris in Den Hout

Het Stabilo Kawasaki Team heeft een succesvol weekend achter de rug. William Saris wist beide manches van de superklasse in het Brabantse Den Hout te winnen en Bastian Boegh Damm liet bij de eerste wedstrijd om de ADAC Junior Cup in Furstlich Drehna een goede snelheid zien want in de eerste manche kwam hij vanaf een laatste plaats helemaal teruggereden naar een zevende plaats.

WLM News picture

Etienne Bax vanuit achterhoede naar derde stek

Niet talmen, dacht Etienne Bax op tweede paasdag in Zwitserland. De eerste klap kon immers een daalder waard zijn. Het was echter de Belg Ben Adriaenssen die tijdens de opening van het WK-seizoen de eerste mep verkocht aan de concurrentie.

 
Drupal