WLM News

Na drie wedstrijden waarin er telkens kleine of...
Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport...
eb. Am Grossen Preis von Deutschland in...
Noud van Kraaij van het HSF Logistics Motorsport...
Gemert - Het lange Hemelvaartweekend werd door...

WLM News

WLM News

WLM News picture

Etienne Bax/Kaspars Stupelis winnen Duitse Grand Prix

Na drie wedstrijden waarin er telkens kleine of grote tegenslagen er voor zorgden dat we niet met de verwachte WK punten naar huis gingen, liep het in het Duitse Schopfheim eindelijk zoals we willen. Via een tweede en eerste plaats boekten we onze eerste GP zege van dit jaar. Het was een gevecht op leven en dood, met name in de eerste manche.

WLM News picture

Roberts Justs op het podium in internationale wedstrijd in Wuustwezel

Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport Team is in de sterke internationale wedstrijd in het Belgische Wuustwezel op het podium geëindigd. In de eerste manche kwam Roberts na een matige start van buiten de top tien terug naar een derde plaats. Ook in de tweede manche moest hij op zijn JTX Racing KTM van buiten de top tien terug naar voren komen.

WLM News picture

Zweimal Top ten knapp verpasst

eb. Am Grossen Preis von Deutschland in Schopfheim haben Andy Bürgler und Martin Betschart mit zwei elften Plätzen die Top Ten Platzierung knapp verpasst. In der Weltmeisterschafts- Zwischenrangliste konnte das Team den zehnten Platz verteidigen.

WLM News picture

Noud van Kraaij op het podium in int.wedstrijd in Wuustwezel

Noud van Kraaij van het HSF Logistics Motorsport Team is in de internationale wedstrijd in Wuustwezel op het podium geëindigd in de 125cc klasse. In beide manches kwam hij niet goed weg bij de start en moest een inhaalrace rijden. In de eerste manche kwam hij nog terug naar een tweede plaats en in de tweede manche werd hij derde.

Thomas Sileika op zoek naar wedstrijdritme

Gemert - Het lange Hemelvaartweekend werd door het Diga Racing Team gebruikt om Thomas Sileika meer wedstrijdritme te bieden. De 17-jarige crosser heeft een mager voor seizoen gehad door een liesblessure, zijn voorbereiding verliep dus niet naar wens. Het gebrek aan wedstrijdritme brengt hem tijdens de EK-wedstrijden in de problemen.

 
Drupal