WLM News

WLM News

WLM News picture

Max Anstie pakt zijn eerste podium van het seizoen in Letland

Na een aantal tegenslagen is het Max Anstie tijdens de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Letse Kegums gelukt om tweede te worden in het dagklassement. Anstie reed twee gecontroleerde manches en wist in zowel de eerste als de tweede manche op een tweede plaats over de finish te komen.

WLM News picture

HSF Logistics Motorsport team scoort top tien posities in GP van Letland

Het HSF Logistics Motorsport team heeft in de zesde wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Letse Kegums goede resultaten neer weten te zetten.

WLM News picture

Max Engelen scoort top tien plaats in het EK MX2 in Letland

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport team heeft in het Letse Kegums een sterke indruk achtergelaten. In de kwalificatie zette hij de snelste tijd op de klokken en met een tiende plaats in de tweede manche bewees hij dat hij steeds beter in vorm komt.

WLM News picture

Raivo Dankers scoort EK punt in EMX125 klasse in Letland

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport team heeft in de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Letse Kegums zijn eerste EK punt weten te scoren. In de eerste manche kwam hij na een valpartij niet tot scoren maar in de tweede manche pakte hij een goede start en deed hij goed mee in het zware geweld.

WLM News picture

Rasmus Hakansson laat goede snelheid zien maar komt niet tot scoren in Letland

Rasmus Hakansson van het Stabilo Yamaha team heeft in de eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in het Letse Kegums een goede snelheid laten zien. Helaas wist hij dit niet om te zetten in EK punten want verschillende tegenslagen zorgden ervoor dat hij uiteindelijk niet tot scoren kwam.

 
Drupal