WLM News

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport Team...
Gemert – Vorige week ging het Nederlands...
Gisteren had ik een wedstrijd in overloon Het was...
Naast de goede resultaten van Brian Bogers en...
Aleksandr Tonkov van Wilvo Nestaan Husqvarna...

WLM News

WLM News

WLM News picture

Max Engelen levert knappe prestatie in BK Motorcross in Moerbeke Waas

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport Team heeft in de eerste wedstrijd om het Belgisch Kampioenschap in Moerbeke Waas een knappe prestatie neer weten te zetten. De rijder uit Maasbergen ging op zijn MX2 machine de strijd aan met de zwaardere MX1 machines en deed dit voortreffelijk.

WLM News picture

Ingvi Bjorn Birgisson gaat tot op het tandvlees.

Gemert – Vorige week ging het Nederlands Kampioenschap van start, dit weekend werden de eerste punten van het Belgische Kampioenschap verdeeld. Alle ‘Inters’ rijden bij elkaar dus de MX2 rijders moeten het opnemen tegen de zwaardere MX1 motoren. Natuurlijk geen gemakkelijk opgave maar het CreyMert Racing-duo maakte er het beste van.

Dave van Dun: verslag Overloon

Gisteren had ik een wedstrijd in overloon Het was een moeilijk baantje met veel sporen en totaal niet vloeiend

WLM News picture

Noud van Kraaij mist nipt het ONK podium in Gemert

Naast de goede resultaten van Brian Bogers en Roberts Justs van het HSF Logistics Motorsport Team in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Gemert gaven ook Noud van Kraaij, Max Engelen en Raivo Dankers alles wat ze in zich hadden om zoveel mogelijk punten huiswaarts te kunnen nemen.

WLM News picture

Aleksandr Tonkov zegeviert in ONK MX2 in Gemert

Aleksandr Tonkov van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Gemert weten te winnen. De fanatieke Rus domineerde de eerste manche maar in de tweede manche moest hij er tot in de laatste ronde voor vechten maar trok uiteindelijk wel aan het langste eind zodat hij zijn fabrieks Husqvarna als eerste over de finish kon sturen.

 
Drupal