WLM News

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport...
Afgelopen zondag had ik wedstrijd in Venlo
Het beloofde een beladen wedstrijd te worden in...
Kay de Wolf van het Rabbit Racing Jeugdteam is in...
Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport...

WLM News

WLM News

WLM News picture

Brian Bogers scoort een zevende plaats in GP MX2 in Mantova

Brian Bogers van het HSF Logistics Motorsport Team heeft in de veertiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MX2 in het Italiaanse Mantova een zevende plaats weten te behalen. De rijder uit Eindhoven wist deze positie in de tweede manche te behalen.

Dave van Dun: Verslag Venlo

Afgelopen zondag had ik wedstrijd in Venlo

WLM News picture

Bax/Stupelis vergroten voorsprong in WK zijspancross

Het beloofde een beladen wedstrijd te worden in het Belgische Genk. Een grote groep Belgen die allemaal kandidaat waren voor een podiumplaats, de Fransen Giraud/Musset die tot op het bot gemotiveerd waren om de achterstand op Team Bax goed te maken.

WLM News picture

Kay de Wolf tweede in het NK 85cc kleine wielen in Veendam

Kay de Wolf van het Rabbit Racing Jeugdteam is in het Nederlands Kampioenschap 85cc kleine wielen in Veendam op een tweede plaats geeindigd. In de eerste manche kwam de rijder uit Eersel vanaf een vijfde plaats teruggereden naar een tweede positie. In de tweede manche probeerde hij in de beginfase de kopman te volgen maar slaagde hier niet in en kwam daarna ten val.

WLM News picture

Raivo Dankers scoort top vijf plaats in de ADAC Junior Cup in Aichwald

Raivo Dankers van het HSF Logistics Motorsport Team heeft in de derde wedstrijd om de ADAC Junior Cup in Aichwald een top vijf plaats weten te behalen. De rijder uit Heesch had in de eerste manche te kampen met een inhoudende motor vanaf de start maar kwam toch vanaf een 25ste plaats sterk terug naar een veertiende plaats.

 
Drupal