WLM News

WLM News

WLM News picture

TEAM BAX OPENT HET SEIZOEN MET EEN SUPERIEURE OVERWINNING.

In het Gelderse Lochem werd het nieuwe zijspancross seizoen geopend met een wedstrijd voor het Open Nederlands Kampioenschap. Aan de start vele toppers uit het WK van vorig jaar.

WLM News picture

Rabbit Racing Team succesvol in MON seizoensopener in Mill

Het Rabbit Racing Team is in Mill goed begonnen aan het Nederlands Kampioenschap van de MON. In de MX1 klasse verdeelden Mike van den Bogaert en Jeroen de Groot de manchezeges. De eerste manche werd gewonnen door Jeroen maar in de tweede manche was het Mike die aan het langste eind trok en hiermee de dagzege naar zich toe trok.

WLM News picture

Succesvolle NK start voor Noud van Kraaij en Max Engelen

Noud van Kraaij en Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport Team hebben zondag in de eerste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap in Heerde goed gepresteerd. Van Kraaij wist beide manches in de 125cc klasse winnend af te sluiten en Max Engelen eindigde in zijn allereerste wedstrijd in de MX2 klasse op een tweede plaats!

WLM News picture

Aleksandr Tonkov scoort top drie plaats in Grand Prix MX2 in Qatar

Aleksandr Tonkov van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft in de eerste wedstrijd om het Wereld Kampioenschap MX2 in Losail, Qatar een goede start gemaakt en werd mede dankzij een derde plaats in de tweede manche vijfde plaats in het dagklassement. Dean Ferris liet in de sterk bezette MXGP klasse een goede snelheid zien maar had het geluk niet aan zijn zijde.

WLM News picture

HSF Logistics Motorsport Team scoort WK punten in Qatar

Het HSF Logistics Motorsport Team heeft haar eerste WK punten van seizoen 2015 binnen. Tijdens de eerste wedstrijd om het Wereld Kampioenschap in Losail, Qatar kwam het team dicht bij een top tien klassering maar door een valpartij en pech ging deze kans in rook op!

 
Drupal