MX-stickers - Custom MX-stickerset kopen? | WLM-Design

MX STICKERS

Met ingang van heden zijn de nieuwe 2020 designs beschikbaar voor alle merken motoren.
De logo’s op de getoonde ontwerpen zijn ter illustratie. De sets kunnen voor alle types en bouwjaren geleverd worden met eigen sponsorlogo’s, naam en nummer.

Een andere kleurcombinatie? Geen probleem. Alle kleuren kunnen aangepast worden naar je eigen wensen.

De stickersets zijn ultra flexibel, dik en bezitten een sterke kleefkracht. Gecombineerd met een perfecte pasvorm en heldere juiste kleuren zijn de WLM stickersets een must voor elke MX liefhebber.

MX stickers

Bent u op zoek naar een specialist in het ontwerpen en produceren van MX stickers? Dan helpen wij u bij WLM Design graag verder. Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van MX stickers, zijn wij in staat al uw wensen op de MX stickerset te realiseren. Wij kunnen voor alle MX merken een gepersonaliseerde MX sticker ontwerpen, geheel voorzien van (sponsor)logo’s, naam en nummer en kleurencombinatie.

MX stickersets kopen

Onze stickersets zijn voor alle MX merken beschikbaar, alle stickersets zijn bestand tegen de extreme van de motorcross. De MX stickers van WLM Design zijn dan ook ultra flexibel, dik en beschikken over een sterke kleefkracht. Bekijk de mogelijkheden bij WLM Design:

Honda stickerset

Ontwerp en bestel eenvoudig uw MX Honda stickerset in onze webshop. Voor iedere type en bouwjaar Honda MX motor kunt u bij ons een stickerset ontwerpen. Na uw bestelling ontvangt u van ons een sample voor eventuele aanpassingen. Nadat wij uw (eventuele) aanpassingen hebben ontvangen gaan we aan de slag met de definitieve versie van uw custom Honda stickerset.

Ontwerp en bestel direct uw Honda stickerset.

Husqvarna stickerset

Ook voor het Zweedse Husqvarna kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een MX stickerset. Ontwerp uw Husqvarna stickerset volledig naar wens, wij verzorgen de productie en verzekeren u van een Husqvarna stickerset die de extreme van motorcross met gemak doorstaat.

Bekijk de mogelijkheden voor uw Husqvarna stickerset.

Kawasaki stickerset

Personaliseer uw Kawasaki met een stickerset van WLM. Voorzie de stickerset van (sponsor)logo’s, naam en nummer. Volledig in uw eigen kleurencombinatie! De Kawasaki stickerset wordt volledig in eigen beheer geproduceerd, zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en snelste levering.

Kawasaki stickerset

KTM stickerset

KTM, dat al sinds 1954 motorfietsen produceert is een zeer populair merk binnen de motorcross. Door de populariteit ontvangen wij veel custom KTM stickerset aanvragen. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van KTM stickersets. Op zoek naar een specialist? Dan komen we graag met u in contact.

Bekijk de mogelijkheden voor uw KTM stickerset

Suzuki stickerset

Vanuit onze vestingen in Nederland (Mill) en België (Borgloon) ontwerpen en produceren wij dagelijks diverse custom Suzuki stickersets. Van enkele stuks tot grote aantallen, bij WLM Design bent u altijd van harte welkom. Bekijk snel de mogelijk de mogelijkheden!

Ontwerp en bestel uw Suzuki stickerset.

Yamaha stickerset

Opgericht in 2000 en door de jaren heen veel kennis en ervaring verworven op het gebied van ontwerp en productie van Yamaha stickers, dit is één van de vele redenen waarom u moet kiezen voor de diensten van WLM Design. Ontwerp en bestel uw unieke Yamaha stickerset en geniet van een hoogwaardige MX stickerset die ultra stevig, flexibel en erg makkelijk te beplakken is.

Bestel vandaag nog uw Yamaha stickerset

MX bestickeren

Het bestickeren van uw MX motor is eenvoudig en snel gedaan. De stickers bestaan uit vier sets, namelijk:

  • 1. Nummer set (nummerplaat voorkant en zijnummerplaten).
  • 2. Trim set (voor- en achterspatbord, voorvorkkappen en swingarm).
  • 3. Radia set (radiateurkappen links en rechts incl. tankgedeeltes, indien van toepassing).
  • 4. Radia louver set.

Maak een keuze uit de MX stickerset voor uw merk motor. Selecteer voor welke type en bouwjaar u de MX stickerset wilt ontwerpen. Kies vervolgens uit lettertypen, kleurencombinaties, logo's en logo posities en nummer. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u binnen een korte periode een proefdruk, zodat u nog eventueel aanpassingen kunt doorvoeren. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de definitieve versie van uw MX stickerset.

Waar u ook naar op zoek bent, bij WLM Design krijgt u altijd uw gewenste MX stickers op maat gemaakt en aangeleverd.