MX shirts - Custom MX shirt laten maken

MX SHIRT

Maak een keuze uit onze collectie MX Shirts.

Resultaat 1–15 van de 153 resultaten wordt getoond

1 2 3 4 9 10 11

MX shirts

Al sinds 2000 ontwerpt en produceert WLM Design custom MX shirts voor de MX, BMX en Downhill rijders. Vanuit onze productie in Nederland én België kunnen wij ieder gewenst design (ook kleuren) produceren en voorzien van logo’s en andere opdrukken.

Een MX shirt laten maken is eenvoudig en snel gedaan bij WLM Design, stel uw ontwerp samen en rond uw bestelling online af. Voor iedere MX shirt geldt dat deze is vervaardigd uit zeer hoogwaardige kwaliteit materialen, zodat u verzekerd bent dat de custom MX shirt tegen de extreme omstandigheden van trainingen en wedstrijd bestand is.

Uw mx shirt bedrukken, maar heeft u nog enkele vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 0485-471788.

 

MX shirt laten maken

Een MX shirt laten maken doet u bij WLM Design. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten shirts, zoals:

MX-shirt (Access)
Gekenmerkt door duurzaamheid, comfort en mobiliteit. Mede door de langere achterkant houdt u het shirt op zijn plek. De shirt is vervaardigd uit premium vocht regelende stof.

Slimfit-shirt (SlimTech)
Dit shirt heeft een verlengde onderkant aan de achterzijde en gesublimeerde graphics. Het shirt voldoet aan de UCI BMX regels en is ultra-lichtgewicht (ademend 4-way stretch stof voor mobiliteit en comfort).

Aero-shirt
Gekenmerkt door duurzaamheid, comfort en mobiliteit. De graphics zijn fade-resistant en door de langere achterkant blijft het shirt op zijn plek. Dit shirt is speciaal ontworpen voor warme weersomstandigheden.

Regen-shirt
Dit regen-shirt beschikt over een stof- en waterdicht mechanisme en is speciaal ontworpen voor natte weersomstandigheden. Dit shirt heeft dezelfde pasvorm als het MX-shirt. Gekenmerkt door duurzaamheid, comfort en mobiliteit.

AirComp1-shirt
Beschikt over een vocht absorberend polyester torso en het drop tail design houdt het cross-shirt stevig in de crossbroek. De gesublimeerde graphics vervagen niet en de set-in style mouwen passen bij de vorm van het lichaam.

Goed om te weten is dat bij de MX-shirts, BMX-shirts, Aero-shirts en Regen-shirts u de keuze heeft uit 2 soorten kragen, een normale kraag en een leattbrace. De leattbrace is wijder zodat deze over de eerste schaal van de nekbrace heen valt. Deze kraag wordt gemaakt van een anti-slip elastiek en kan niet bedrukt worden.


MX shirt bedrukken

Uw MX shirt op maat ontwerpen én laten bedrukken doet u snel en eenvoudig bij WLM Design. U kunt kiezen tussen de verschillende beschikbare modellen en kleuren. Na uw bestelling ontvangt u van ons een proefdruk en bent u in de gelegenheid om nog zaken aan te passen.

Geef tijdens de bestelling aan om welk type shirt het gaat. Vervolgens kunt u de maat, kraag en gewenst lettertype aangeven. Na het configureren van de kleuren en eventuele logo’s kunt u uw bestelling afronden.

Na uw bestelling gaan wij aan de slag om uw MX shirt samen te stellen, u ontvangt een proefdruk, zodat u eventueel nog zaken kunt aanpassen. Binnen enkele dagen is uw MX shirt met naam gereed voor verzending. Mx shirt kopen, maar heeft u toch nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

WLM Design

Naast het bestellen van een custom MX shirt op maat, kunt u bij ons ook terecht voor custom sportkleding, zoals custom MX broeken en custom BMX kleding. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande MX stickers:

Heeft u vragen? Contact ons dan gerust via mail of telefonisch via +31 (0)485-471788.