Motorcross stickersets laten ontwerpen en maken | WLM-Design
 

Motor stickerset

Sinds 2000 staat WLM Design bekend als dé specialist in het ontwerpen en realiseren van motor stickersets. Vanuit onze twee locaties (NL en BE) ontwerpen en produceren wij motor stickersets, dit doen we voor alle merken. U kunt uw motor stickersets geheel naar eigen wens ontwerpen. U kunt uw voorkeur in ontwerp, kleurencombinaties, lettertypen en logo’s samenstellen en online bestellen via onze webshop. Nadat wij uw bestelling(en) hebben ontvangen gaan we aan de slag met uw ontwerp, u ontvangt een proefdruk en kunt eventueel nog aanpassingen doorgeven. De motor stickersets bestaan uit vier sets. Namelijk:

  • Nummer set (nummerplaat voorkant en zijnummerplaten).
  • Trim set (voor- en achterspatbord, voorvorkkappen en swingarm).
  • Radia set (radiateurkappen links en rechts incl. tankgedeeltes, indien van toepassing).
  • Radia louver set.
Wij begrijpen het wanneer u nog vragen heeft omtrent het ontwerpen en bestellen van uw motor stickersets. Neem dan bij vragen altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Motor stickerset bestellen
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER
 
 

Motor decals

Al meer dan 20 jaar lang is WLM Design hét adres voor het bestickeren van uw motor. Mede door het gebruik van zeer geavanceerde productiemachines, zijn wij in staat om dikke en flexibele motor stickers te ontwerpen en realiseren. Hierdoor weet u dat deze de extreme van de motosport weerstaan en dat kleuren niet vervagen.

De volledige productie wordt onder één dak gerealiseerd, dit betekent dat de kwaliteit van de motor stickers tijdens de productie van A tot Z gemonitord kan worden en wij hierdoor zeer hoogwaardige motor stickers kunnen ontwikkelen.

Uw motor bestickeren doet u met de motor stickers van WLM Design. Bij ons kunt u terecht voor de productie van 1 stuk, maar ook voor grote aantallen bent u bij ons aan het juiste adres. Hedendaags kunt u voor alle merken motoren bij ons terecht. De sets kunnen voor alle typen en bouwjaren geleverd worden met eigen kleuren, sponsorlogo’s, naam en nummer.
 
 

Motor decals

Het personaliseren van uw motor is natuurlijk iets wat u graag doet. Kiest u voor felle en opvallende kleuren of bent u een liefhebber van wat minder opvallende kleuren? Wat uw wensen ook zijn, bij WLM Design zijn wij er van overtuigd dat wij uw ideale en custom motor decal kunnen ontwerpen en realiseren. Door ons continue te blijven ontwikkelen kunnen wij kwaliteit en mogelijkheden bieden die bij andere aanbieders nog niet tot de mogelijkheden behoren.

WLM Design is al vele jaren een bekend gezicht binnen de motorsport, zo zijn wij de afgelopen jaren diverse samenwerkingen aangegaan met onder andere Standing Construct GasGas Factory Team, Gebben van Venrooy Yamaha Racing Team, Creymert Racing Team, Diga Racing Team, Sidecarteam Vanluchene, Team Belgium MXoN, KNMV, MON en de KNWU (Olympische Spelen BMX Nederland).
 
 

Motor decals ontwerpen en bestellen

Het ontwerpen en bestellen van uw motor decal is bij WLM Design eenvoudig en snel gedaan. Kies voor uw merk en type motor een ontwerp naar wens. Nadat u uw gewenste ontwerp heeft gekozen kunt u aan de slag met het ontwerp van de motor decal, geef aan welk lettertype, kleurencombinatie, (sponsor)logo, naam en nummer op de motor decal geplaatst mogen worden.

Nadat u uw wensen heeft ingevuld gaan wij aan de slag met een proefdruk, hierbij heeft u de mogelijkheid om diverse aanpassingen door te geven. Na de proefdruk gaan we aan de slag met de definitieve versie en kunnen wij binnen een korte termijn uw custom motor decal al leveren. Uiteraard kunnen wij de motor decal ook op uw motor plakken. Geef dit aan tijdens het bestelproces.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via info@wlm-design.nl, het contactformulier of telefonisch via 0485-471788.

Motor sticker bestellen
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER