WLM News

septembre 2014

WLM News picture

Top tien plaatsen voor het Hofstede MX Team

Het Hofstede MX Team kwam zondag aan de start in het Nederlands Kampioenschap in Halle en in het Nederlands Kampioenschap Jeugd in Valkenswaard. Timmerman kwam in de tijdtraining van de MX2 klasse in Halle uit op een negende tijd. In de eerste manche kwam hij slecht weg bij de start en dook pas op een vijftiende plaats de eerste bocht in.

WLM News picture

Even voorstellen

Graag willen wij onze nieuwe medewerker aan u voorstellen: 
Mark van den bungelaar.

WLM News picture

WLM aanwezig op de finale IMBA te Boekel

WLM Design zal zondag in Boekel aanwezig zijn met een stand om onze nieuwe/bestaande producten te tonen. Natuurlijk zijn wij er ook om onze Nederlandse coureurs te supporteren en met name WLM rijder John Cuppen die de eindoverwinning in de IMBA kan veilig stellen. Voor de liefhebbers staat de koffie klaar.

WLM News picture

Like, share en win: Mechanic Package

Een onderschatte job binnen de crosswereld, maar ze zijn onmisbaar: de monteur.

WLM News picture

Nieuw: Bike Cover

Goed nieuws voor de motocrossers die zuinig op hun motor zijn. Vanaf heden is bij WLM Design een bike cover te bestellen. Deze cover trekt u over uw motor heen en beschermt uw motor tegen beschadigingen, vuiligheid en is tevens waterafstotend.

WLM News picture

2015 collectie online

De 2015 collectie staat weer online. Voor de shirts zijn er weer nieuwe moderne designs beschikbaar. Stel ze helemaal zelf samen en vergeet daarbij onze fluor kleuren niet. Personaliseer de shirts met naam, nummer en sponsors. Zodat u helemaal in stijl aan de start kunt verschijnen. 

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy