Cross shirt ontwerpen en laten maken | WLM-Design
 

Cross shirt laten maken

Een cross shirt laten maken doet u uiteraard in de webshop van WLM Design. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten cross shirts, welke u tevens kunt ontwerpen en laten bedrukken.

Uw cross shirt bedrukken is eenvoudig en snel gedaan. U heeft de keuze uit verschillende beschikbare modellen en kleuren. Na uw bestelling ontvangt u van ons een proefdruk en bent u in de gelegenheid om nog zaken aan te passen. Welk cross shirt u ook kiest, bij ons bent u verzekerd dat deze is vervaardigd uit de beste materialen zodat u bent beschermd tegen weer, wind en blessures!

Heeft u vragen omtrent het ontwerpen van een cross shirt? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder en kunnen u uiteraard adviseren in het ontwerpen van uw ideale cross shirt op maat. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)485-471788.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER
 
 

Cross shirt bestellen

Een cross shirt ontwerpen en bestellen doet u via onze vernieuwde webshop. Geef tijdens de bestelling aan om welk type shirt het gaat. Vervolgens kunt u de maat, kraag en gewenste lettertype aangeven. Na het configureren van de kleuren en eventuele logo’s kunt u uw bestelling afronden.

Geheel in stijl de trainingen en wedstrijden in doet u met uw cross shirt op maat. Mede door het gebruik van geavanceerde machines zijn wij in staat om vrijwel al uw wensen op het cross shirt te realiseren, hierbij bent u verzekerd van de beste kwaliteit en kleurbehoud. Cross shirt kopen? Bekijk dan onderstaand de mogelijkheden!

Cross shirt kopen
 
 

Motorcross shirt ontwerpen

Met een grote keuze uit ontwerpen, kleuren, logoposities en meer bent u verzekerd dat uw gewenste motorcross shirt gemaakt kan worden door WLM Design. Wij bedrukken uw cross shirt geheel naar uw eigen stijl en doen dit met de beste materialen.

Uiteraard moet uw motorcross shirt volledig op maat gemaakt worden, hierbij is het van belang dat het maattabel voor de crossshirts goed bekeken wordt. De maten zijn gemiddeld genomen en mogen een productie afwijking hebben van 3%.

Uiteraard kunnen wij bij vragen omtrent het laten maken van crossshirts u helpen. Neem gerust contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden. Contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)485-471788.
 
 

Motorcross shirt laten maken

Bij WLM Design zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om het laten maken van een motorcross shirt. Kies bijvoorbeeld voor een motorcross shirt met naam, geheel in uw kleurencombinatie en voorzien van (sponsor)logo’s. Bij het laten bedrukken van een motorcross shirt kunt u kiezen uit het type shirt, de maat, soort kraag en het lettertype. Nadat u uw wensen heeft geselecteerd kunnen we aan de slag met de productie van uw motorcross shirt, voordat de definitieve productie start ontvangt u een proefdruk, zodat eventuele wijzigingen nog doorgegeven kunnen worden.

WLM Design heeft alle werkzaamheden in eigen beheer. Onze ontwerpen worden daardoor op maat gemaakt en sluiten volledig aan bij uw wensen en behoeften. Vanuit onze hoofdvestiging in Mill (NL) en onze vestiging in Borgloon (BE) leveren wij kwalitatief hoogwaardige motorcross shirts. Wij zijn van alle markten thuis en ontwerpen en produceren naast motorcross shirts ook MX stickersets. Door onze veelzijdigheid kunt u al uw crossbenodigdheden onder één dak bij WLM Design ontwerpen én bestellen.

Inmiddels zijn wij een bekende naam in de motorcrosswereld en komen vele amateurs én professionals langs voor een cross shirt op maat. Graag bespreken we met u de mogelijkheden en zorgen we er gezamenlijk voor dat u geheel in stijl de trainingen en wedstijden in gaat. Wij begrijpen het wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Neem dan ook altijd contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.
 
 

Cross shirt bestellen bij WLM Design

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring zijn wij hét adres voor het bestellen van uw cross shirt. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos en bent u verzekerd van de beste kwaliteit! Door het gebruik van de beste materialen bent u verzekerd van bescherming tegen wind, regen en valpartijen! Naast sportieve prestaties is het in de motorcross belangrijk om goed voor de dag te komen, iets wat een zekerheid is met een cross shirt op maat van WLM Design.

Bestel vandaag nog uw cross shirt via onze webshop! Wij gaan direct aan de slag voor u!

Cross shirt bestellen
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER