Fietscross shirt ontwerpen en laten maken | WLM-Design
 

Fietscross shirt laten maken

Bent u op zoek naar een fietscross shirt? Dan bent u bij WLM Design aan het juiste adres. Een fietscross shirt op maat bestelt én ontwerpt u eenvoudig in onze webshop, u heeft de keuze uit diverse soorten ontwerpen fietscross shirts die u volledig naar eigen wens in kleuren, logo’s, lettertype en soort kraag kunt samenstellen.

Na het afronden van uw bestelling gaan wij direct aan de slag om uw fietscross shirt te ontwerpen, hierbij ontvangt u eerst een proefdruk, voordat we aan de slag gaan met de definitieve productie kunt u eventueel nog wijzigingen doorgeven. Heeft u vragen over het ontwerpen van een fietscross shirt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Het materiaal dat gebruikt wordt voor uw fietscross shirt is van zeer kwalitatieve en duurzame kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd dat de fietscross shirt bestand is tegen de extreme van de cross sport en dat de kleuren niet vervagen tijdens het wassen. Voor het laten maken van een fietscross shirt is het zeer belangrijk dat u de juiste maat bestelt, raadpleeg dan ook altijd eerst het maattabel voor de fietscross shirts voordat u uw bestelling voltooid.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER
 
 

Fietscross shirt ontwerpen

Wij begrijpen het wanneer u volledig in stijl de wedstrijden en trainingen in wilt gaan en dat het ontwerp van uw fietscross shirt hierbij een belangrijk onderdeel is. Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten fietscross shirts, door gebruik te maken van de sublimatie techniek kunnen wij ieder ontwerp en elke kleur realiseren op een shirt voor de fietscross. Dit betekent dat wij ook alle logo’s van bijvoorbeeld sponsoren in de eigen kleuren kunnen afdrukken op uw fietscross shirt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Dit kan telefonisch via 0485-471788 of vul het contactformulier in.
 
 

Fietscross shirt bedrukken

Uw fietscross shirt met naam, kleurencombinatie, nummer en (sponsor)logo’s bestelt u uiteraard in onze webshop. Maak een keuze uit onze collectie fietscross shirts en geef aan welk type shirt uw voorkeur geniet. Nadat u uw maat en soort kraag heeft gekozen, kunt u selecteren welk lettertype u wilt gebruiken voor de shirtbedrukking, nadat u dit heeft gedaan is het tijd om uw voorkeur aan te geven qua kleurengebruik en naam/logoposities. Bij ons heeft u diverse mogelijkheden voor de logo en naamposities, dit maakt het mogelijk om uw fietscross shirt helemaal naar wens te ontwerpen.

Fietscross shirt bestellen
 
 

Fietscross shirt kopen bij WLM Design

Sinds 2000 zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van fietscross shirts, dit doen wij vanuit onze locatie in Nederland én België, waarbij wij gebruik maken van de beste kwaliteit materialen en zeer geavanceerde machines.

Naast het op maat maken van fietscross shirts, kunt u bij ons ook terecht voor onderstaande zaken. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander de beste kwaliteit te leveren, zodat u volledig in stijl en beschermd de baan op kunt!

Bij ons kunt u ook terecht voor:

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft over onze MX stickersets. Neem dan ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via +31 (0)485-471788.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER