Fietscross broek ontwerpen en laten maken | WLM-Design
 

Fietscross broek laten maken

Een fietscross broek bestellen doet u via de webshop van WLM Design. Naast eindeloze mogelijkheden bent u verzekerd van de beste kwaliteit, waardoor u ten alle tijden beschermd bent tegen regen, wind en blessures. Voor de productie van de fietscross broeken gebruiken wij bijzonder duurzame materialen die bestand zijn tegen de extreme van fietscross.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw fietscross broek zelf te ontwerpen, geheel naar eigen wens uiteraard. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw naam, (sponsor)logo’s en kleuren samen te stellen, zo gaat u uniek maar toch herkenbaar de baan op.

Inmiddels hebben wij meer dan 20 jaar ervaring en vindt de productie plaats in Mill (NL) en Borgloon (BE), welke samenstelling u ook kiest, u bent verzekerd dat de fietscross broek onder één dak wordt geproduceerd, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wij begrijpen het als u vragen heeft. Stel deze dan ook altijd gerust aan ons, dit kan telefonisch via 0485-471788 of vul het contactformulier in.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER
 
 

Fietscross broek bedrukken

Een fietscross broek ontwerpen doet u eenvoudig via onze webshop. Geef aan welk type broek uw voorkeur heeft en in welke kleurencombinatie u deze wilt bestellen. Geef na deze opties aan waar en welke logo positie(s) u wenst en rond uw bestelling af.

Na uw bestelling gaan wij aan de slag met uw ontwerp, voordat wij met de definitieve druk aan de slag gaan, ontvangt u een proefdruk, zodat u eventueel nog wijzigingen kunt doorvoeren.

Fietscross broek bedrukken
 
 

Fietscross broek bestellen via WLM Design

Al vele jaren verzorgen wij het ontwerp en productie van amateurs en professionals in de crosswereld. Of het nu om enkele stuks gaat of voor de productie voor een heel team, bij WLM Design bent u verzekerd van de beste afwerking en sterk materiaal, dat vele cross trainingen en wedstrijden mee gaat. Omdat wij gebruik maken van zeer hoogwaardig materiaal vervagen de kleuren niet en blijven deze van de beste kwaliteit.

Inmiddels werken wij met vele bekende namen in de crosswereld samen, zo werken wij voor Standing Construct GasGas Factory Team, Gebben van Venrooy Yamaha Racing Team, Creymert Racing Team, Diga Racing Team, Sidecarteam Vanluchene, Team Belgium MXoN, KNMV, MON en de KNWU (Olympische Spelen BMX Nederland). Uiteraard voegen wij uw naam ook graag toe aan dit illuster rijtje.

Voor het bestellen van uw fietscross broek is het belangrijk dat u de juiste maat selecteert. Voor het gemak hebben wij een maattabel voor fietscross broeken gemaakt, zodat u zeker bent van een passende fietscross broek.

Heeft u vragen omtrent het ontwerpen van een fietscross broek? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder en kunnen eventueel met wat voorbeelden komen die aan uw wensen voldoen!

Fietscross broek kopen
 
 

Over WLM Design

Vanuit onze werkplaats in Mill en Borgloon werken wij al vele jaren aan custom stickers voor de motorsport, custom sportkleding, zoals custom MX kleding en custom BMX kleding. Met behulp van geavanceerde machines, materialen en productiewijze kunnen wij vrijwel iedere wens realiseren, zodat u volledig naar tevredenheid de wedstrijden en trainingen in kunt gaan.

Ontwerp zelf uw gewenste MX stickers, MX Kleding, Helmen en Diverse accessoires. Bestel eenvoudig uw motorsport stickers en sportkleding voor de motorsport via onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER