Fietscross kleding ontwerpen en laten maken | WLM-Design
 

Fietscross kleding laten maken

Wanneer u fietscross kleding ontwerpt en besteld bij WLM Design, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit materialen, zodat u bestand bent tegen wind, regen en blessures. Alle fietscross kleding wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd, wat betekent dat wij de kwaliteit van A tot Z tijdens het productieproces kunnen bewaken. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u met een gerust gevoel de baan op.

Bij WLM Design heeft u de keuze uit fietscross broeken en fietscross shirts. Het materiaal waaruit onze fietscross shirts bestaan is van een bijzonder duurzame kwaliteit. Daarnaast zorgt de solide afwerking ervoor dat de shirts gewassen kunnen worden, zonder de kleurintensiteit te verliezen. De fietscross broeken zijn van dusdanig sterk materiaal gemaakt dat deze met groot gemak de extreme van de sport aan kunnen.

Heeft u vragen over het bedrukken van fietscross kleding? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Kom langs in onze showroom of contact ons via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)485-471788.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER
 
 

Fietscross kleding ontwerpen

Op zoek naar fietscross kleding met naam, sponsorlogo’s, nummer en in uw eigen/team kleuren? Dan bent u bij WLM Design aan het juiste adres. Het bestellen van uw fietscross kleding is eenvoudig en snel gedaan. Nadat u uw voorkeuren heeft geselecteerd en uw bestelling heeft afgerond, gaan wij voor u aan de slag. Voor de zekerheid sturen wij u eerst een proefdruk, zodat u eventueel nog wijzigingen kunt doorgeven. Na uw akkoord gaan wij aan de slag om uw fietscross kleding op maat te maken.

Fietscross kleding bestellen doet u in de webshop van WLM Design. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij vrijwel iedere wens ontwerpen en produceren, waarbij u verzekerd bent van de beste materialen.

Fietscross kleding ontwerpen
 
 

Fietscross kleding kopen bij WLM Design

Bij WLM heeft u de mogelijkheid om al uw wensen op uw fietscross kleding te laten bedrukken. Omdat wij gebruik maken van de meeste geavanceerde machines in omloop, kunnen wij al uw wensen ontwerpen en produceren, uiteraard met behulp van de beste materialen en hoogwaardige afwerking.

Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact opnemen met ons, wij helpen u graag verder!
Naast het op maat laten maken van cross kleding kunt u bij ons ook terecht voor MX stickersets, onze MX stickers zijn ultra flexibel, dik en bezitten een sterke kleefkracht. Gecombineerd met een perfecte pasvorm en heldere juiste kleuren zijn de WLM stickersets een must voor elke MX liefhebber.

Vanaf heden kunnen wij voor alle merken een stickerset op maat realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onderstaande informatie voor uw motormerk.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft omtrent laten maken van fietscross kleding? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook vragen stellen over ons overig assortiment.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER