Crossbroek ontwerpen en laten maken | WLM-Design
 

Crossbroek laten maken

Bent u op zoek naar een crossbroek? Dan bent u bij WLM Design aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse soorten crossbroeken, welke allemaal zijn vervaardigd uit bijzonder duurzame kwaliteit. Doordat de crossbroeken van duurzame kwaliteit zijn, doorstaan ze de extreme van de crosssport en hoeft u niet bang te zijn voor slijtage of kleurverlies.

Een crossbroek kopen doet u bij WLM Design, tevens is het mogelijk om uw crossbroek te ontwerpen, volledig naar uw eigen smaak en wensen. Alle crossbroeken zijn voorzien van een solide afwerking, dit zorgt voor extra comfort tijdens trainingen en wedstrijden.

Een crossbroek bestellen doet u eenvoudig via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij voor u aan de slag, zodat u de crossbroek binnen enkele werkdagen al in huis heeft.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER
 
 

Crossbroek ontwerpen

Geheel in stijl de trainingen of wedstrijden in doet u met een motorcross broek op maat. Kies uw gewenst model en tevens de kleuren die u wilt gebruiken. Nadat u uw gewenste kleuren heeft gekozen is het zaak om de logopositie(s) aan te geven, hierbij heeft u 4 mogelijkheden (deze mogen uiteraard allemaal gebruikt worden).

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen gaan we aan de slag met uw ontwerp. U ontvangt een proefdruk, zodat u eventueel nog wijzigingen kunt doorgeven.

De crossbroek wordt volledig in onze eigen werkplaats geproduceerd, dit heeft als grote voordeel dat de kwaliteit hoogwaardig en stabiel blijft en alles consistent met elkaar is. Vanwege het feit dat wij enkel met de meest geavanceerde machines werken is het mogelijk om al uw wensen op uw crossbroek te realiseren. Al sinds 2000 zijn wij specialist in het ontwerpen en bedrukken van crossboeken op maat.

Crossbroek ontwerpen
 
 

Motorcross broek bestellen

Een motorcross broek laten maken doet u bij WLM Design. Bij ons heeft u ruime keuze in diverse soorten motorcross broeken en kunt indien gewenst deze volledig personaliseren. Via onze webshop heeft u de mogelijkheid om uw motorcross broek te ontwerpen, nadat wij uw bestelling hebben ontvangen gaan we voor u direct aan de slag.

Alle motorcross broeken zijn van de beste kwaliteit, dit betekent dat u beschermd bent tegen blessures, viezigheid, regen en wind. Bestel vandaag nog uw motorcross broek op maat en ga geheel in stijl de competitie in, op weg naar het kampioenschap!

Heeft u vragen omtrent het ontwerpen van uw motorcross broek op maat? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0485-471788.

Crossbroek op maat
 
 

Motorcross broeken van WLM Design

Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander uw eigen ontworpen motorcross broek op maat te maken. Met behulp van geavanceerde machines produceren wij uw custom motorcross broek, uiteraard vervaardigd uit hoogwaardig kwalitatief materiaal.

In de loop der tijd hebben wij vele samenwerkingsverbanden aan mogen gaan met grote organisaties en bekende binnen de crosswereld.
Zo werken wij onder andere samen met: Standing Construct GasGas Factory Team, Gebben van Venrooy Yamaha Racing Team, Creymert Racing Team, Diga Racing Team, Sidecarteam Vanluchene, Team Belgium MXoN, KNMV, MON en de KNWU (Olympische Spelen BMX Nederland).

Mede door onze ervaring weten velen de weg naar onze werkplaats of website te vinden voor onder andere het ontwerpen van een motorcross broek. Naast het ontwerpen en bedrukken van motorcross broeken kunt u bij ons ook terecht voor:

Heeft u vragen? Contact ons dan gerust via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)485-471788.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER