Cross kleding ontwerpen en laten maken | WLM-Design
 

Cross kleding laten maken

Eén van de belangrijkste functies van crosskleding is het bieden van bescherming tegen vallen, weer en wind. Alhoewel het bieden van bescherming de belangrijkste functie is, zien we steeds meer dat herkenning een belangrijk onderdeel is van cross kleding. Door uw cross kleding zelf te ontwerpen en op maat te laten maken, gaat u geheel in stijl de trainingen en wedstrijden in.

Bij WLM design heeft u een brede keuze bij het ontwerpen en op maat laten maken van cross kleding. Sinds 2000 produceren wij kleding voor de cross sport, dit doen we met behulp van de meest geavanceerde machines, zodat uw cross kleding er niet alleen mooi uitziet, maar ook van de beste kwaliteit is. Met een gerust hart kunt u een lange periode gebruik maken van de cross kleding, zo vervagen de kleuren niet tijdens het wassen en kan het hoogwaardige materiaal tegen een stootje.

In onze webshop zijn er vele mogelijkheden om uw cross kleding een persoonlijke touch te geven, zo kunt u het gewenste ontwerp, kleurencombinatie en lettertypen kiezen. Verder zijn er vele mogelijkheden om bijvoorbeeld uw naam of (sponsor)logo’s te bedrukken. Heeft u een speciale wens? Vraag dan naar de mogelijkheden, mede door onze jaren ervaring kunnen wij vrijwel alle wensen realiseren.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER
 
 

Cross kleding bestellen

Bij het bestellen van uw cross kleding is het naast het aangeven van uw wensen, zeer belangrijk om rekening te houden met de maten. Om het bestellen te vergemakkelijken hebben wij een maattabel voor cross shirts en maattabel voor cross broeken gemaakt. De maten zijn gemiddeld genomen en mogen een productie afwijking hebben van 3%. Het is voor uw veiligheid en comfort van groot belang dat de crosskleding goed aansluit op uw lichaam.

In onze webshop heeft u de mogelijkheid om een cross shirt en een cross broek te ontwerpen en te laten maken. Bekijk onderstaande voor meer informatie.
 
 

Motorcross kleding kopen

Bij WLM design vindt u motorcrosskleding die u benodigd heeft om veilig en beschermd de baan op te kunnen. Mede door de vele jaren ervaring hebben wij inmiddels een geavanceerde werkwijze gecreëerd, die het ons in staat stelt de beste motorcross kleding te realiseren, voor een betaalbare prijs. Of het nu gaat om motorcross kleding met naam, een aparte kleurencombinatie of meerdere (sponsor)logo’s, bij ons is het allemaal mogelijk dit te ontwerpen.

Ons volledig aanbod motorcross kleding wordt in onze eigen werkplaats vervaardigd, volledig onder één dak, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Inmiddels beschikken wij over twee locaties, onze hoofdvestiging is gevestigd in Nederland (Mill), de tweede vestiging bevind zich in België (Borgloon).

Bij het ontwerpen en bestellen van de motorcross kleding zorgen wij altijd voor een proefdruk, zodat u altijd nog eventuele aanpassingen kunt doorgeven.
 
 

Motorcross kleding van WLM Design

Al meer dan 20 jaar staan wij bekend als een innovatief bedrijf dat sportkleding en stickers ontwerpt en produceert, geheel naar eigen wens van de klant. Met behulp van de meeste geavanceerde machines, technieken en ervaring weten wij iedere wens om te toveren tot product voor de (motor)sport. Het kunnen bieden van alle mogelijke opties staat bij ons hoog in het vaandel, dit betekent dan ook dat wij ons continue blijven doorontwikkelen en voorop lopen in de markt.

Of u nu op zoek bent naar een enkele stuk of motorcross kleding voor uw gehele team, bij ons bent u altijd welkom. Voor cross motorkleding op maat bent u niet als enige aan het juiste adres bij ons, zo zijn wij tevens specialist in het ontwerpen en produceren van mx stickersets, dit kunnen wij voor alle merken motoren realiseren. De mx stickersets kunnen voor alle types en bouwjaren geleverd worden met eigen sponsorlogo’s, naam en nummer.

Heeft u vragen omtrent het motorcross kleding laten maken? Contact dan gerust één van onze medewerkers. Wij voorzien u in advies op maat en kunnen al uw vragen beantwoorden. Contact kan via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)485-471788.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER