(Motor)Cross stickersets laten ontwerpen en maken | WLM-Design
 

Cross stickerset laten ontwerpen

De cross stickersets van WLM Design worden gekenmerkt door de ultra flexibiliteit, dikte en sterke kleefkracht. De crossmotor stickersets beschikken over een perfecte pasvorm en zeer heldere kleuren. Vanaf heden is het mogelijk om voor alle merken crossmotoren een stickerset te bestellen.

Uw crossmotor bestickeren doet u met een cross stickerset van WLM Design. De cross stickersets kunt u volledig naar wens samenstellen als het gaat om ontwerp, logo’s, kleuren en lettertypen.

Heeft u vragen omtrent de cross stickersets van WLM Design? Dan helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op via mail of telefonisch via 0485-471788.
 
 

Cross decals

Bij WLM Design zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer het gaat om het ontwerpen en bestickeren van uw crossmotor. De cross decals zijn voor alle crossmotor merken beschikbaar en zijn eenvoudig te ontwerpen en bestellen via onze webshop. Na uw bestelling, ontvangt u een proefdruk, waarbij u nog eventueel wijzigingen door kunt geven voordat we aan de slag gaan met de definitieve versie.
Cross sticker Honda
Uw Honda cross sticker bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop. Personaliseer uw Honda crossmotor en ga geheel in stijl de wedstrijden en trainingen in.

Cross sticker Honda bestellen

Cross sticker Husqvarna
Ook voor uw Husqvarna cross sticker bent u bij WLM Design aan het juiste adres. Personaliseer uw cross sticker van Husqvarna in ontwerp, kleur, logo’s en lettertypen.

Cross sticker Husqvarna bestellen

Cross sticker Kawasaki
Uw Kawasaki crossmotor personaliseert u met de cross stickers van WLM Design. Eenvoudig te ontwerpen en bestellen in onze webshop.

Cross sticker Kawasaki bestellen

Cross sticker KTM
Een KTM motorcross is pas echt helemaal af met een gepersonaliseerde cross sticker van KTM. De Cross stickers voor de KTM zijn ultra flexibel, dik en beschikken over een sterke kleefkracht.

Cross sticker KTM bestellen

Cross sticker Suzuki
De cross stickers voor de Suzuki motorcross is voor iedere type en bouwjaar beschikbaar. Alle kleuren kunnen naar eigen wens worden aangepast. Uiteraard geheel naar wens qua logo’s, lettertypen, naam en nummer.

Cross sticker Suzuki bestellen

Cross sticker Yamaha
De cross stickers van Yamaha zijn momenteel niet meer weg te denken uit ons assortiment. Ontwerp en bestel uw cross sticker voor de Yamaha vandaag nog en geniet van vele voordelen.

Cross sticker Yamaha bestellen
 
 

Uit welke onderdelen bestaan de cross stickersets?

Bent u op zoek naar een sterke cross stickerset die tijdens de extreme van de motorsport blijft zitten en niet verkleurd of snel slijt? Dan bent u bij WLM Design aan het juiste adres. Mede door onze geavanceerde machines kunnen wij de sterkste cross stickers produceren die na intensief gebruik nog steeds in perfect conditie zijn. De cross stickersets bestaan uit vier sets, namelijk:

  • Nummer set (nummerplaat voorkant en zijnummerplaten)
  • Trim set (voor- en achterspatbord, voorvorkkappen en swingarm)
  • Radia set (radiateurkappen links en rechts incl. tankgedeeltes, indien van toepassing)
  • Radia louver set
Kortom, uw motorcross bestickeren doet u met een cross stickerset van WLM Design. Selecteer voor welke type en bouwjaar u de cross stickerset wilt ontwerpen. Vul daarna de gewenste opties in, welke u wilt bestellen met daarbij uw persoonlijke wensen. Hierbij heeft u uiteraard de keuze om de gewenste kleur en lettertype aan te geven. Vragen? Contact ons dan gerust.
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER