Jas en bodywarmer kopen? Jas en bodywarmer online bestellen - WLM Design

// JASSEN & BODYWARMERS

Producten filteren Showing all 6 results

Toont alle 6 resultaten

BMX track kleding

BMX track kleding laat u maken bij WLM Design. De productie is geheel in eigen huis, waardoor de kwaliteit en levering altijd nageleefd kan worden.
De bmx jassen en bodywarmers zijn al vanaf één stuk te bestellen. Zo kan een individu, maar ook een team voorzien worden van mooie bmx track kleding.

BMX jassen en bodywarmers bestellen

Op zoek naar bmx jassen en bodywarmers? Bij WLM Design bent u aan het juiste adres.
De bmx jas en bodywarmer is voorzien van een waterafstotend membraam. De bmx track kleding is bestand tegen weer en wind.
De bmx track kleding is ook te bestelling in speciale regen stof.

BMX baan kleding laten ontwerpen

De bmx jassen en bodywarmers kunnen op vele manieren persoonlijk gemaakt worden. De jas en bodywarmer kunnen in hetzelfde ontwerp als uw bmx clubshirt gemaakt worden. Maar het is ook mogelijk om een compleet custom ontwerp te laten maken.
Na bestelling ontvangt u altijd een proefdruk ter controle en indien gewenst kan dit nog aangepast worden. Uw bmx jas en bodywarmer laat u snel en eenvoudig ontwerpen en maken via WLM Design.
De productie is volledig in eigen huis op onze locatie in Mill, Nederland. Alle bmx track kleding heeft een hoogwaardige afwerking en de kleur kan niet vervagen.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via mail of telefonisch via +31 (0)485-471788.