BMX shirt - Custom BMX shirts kopen? | WLM-Design

BMX SHIRT

Maak een keuze uit onze collectie BMX Shirts.

Resultaat 1–15 van de 160 resultaten wordt getoond

1 2 3 4 9 10 11

BMX shirt laten maken

Tijdens trainingen en wedstrijden wilt u als fanatieke BMX-er natuurlijk goed voor de dag komen. Een BMX shirt bedrukken met bijvoorbeeld naam, logo’s en teamkleuren is hier natuurlijk een heel goed voorbeeld van. Een BMX shirt bedrukken is één van de vele custom mogelijkheden bij WLM Design. Met behulp van geavanceerde technieken zijn wij in staat alle BMX shirts op maat te maken, geheel naar eigen wensen.

Met behulp van vele mogelijkheden in ontwerpen, lettertypen, naam en diverse kleurencombinaties weten wij zeker dat u slaagt met het ontwerpen van uw ideale BMX shirt. Wij produceren kleding voor de MX, BMX en Downhill rijders, het materiaal wat wij gebruiken is van duurzame kwaliteit, zodat wij zeker zijn dat u beschermd bent tegen blessures, viezigheid, regen en wind. Mede door de solide afwerking hoeft u niet bang te zijn dat de kleurenintensiteit verliest bij het wassen.

Maak een keuze uit onze collectie BMX Shirts en koop vandaag nog uw custom BMX shirt op maat.


BMX shirt bestellen

Bij het bestellen van uw BMX shirt is het zeer belangrijk om rekening te houden met de maten. Voor het gemak hebben wij een BMX shirt maattabel gemaakt, zodat u eenvoudig kunt zien welke maat BMX shirt u nodig heeft.

Tijdens het bestellen van het BMX shirt kunt u aangeven welk type shirt uw voorkeur heeft. Vervolgens geeft u de gewenste maat, soort kraag en lettertype aan. Tijdens de configuratie van kleur en logo kunt u kiezen uit diverse kleurencombinaties en kunt u aangeven op welke posities u uw naam of logo geplaatst wenst te hebben.

Na het afronden van uw bestelling gaan wij direct aan de slag met uw ontwerp. U ontvangt van ons een proefdruk, zodat u eventueel voor de definitieve productie nog aanpassingen kunt doorgeven.

Komt u er niet helemaal uit? Geen zorgen, wij helpen u graag verder. U kunt ons contacten via het contactformulier, telefonisch via (0)485-471788 of kom langs!

WLM Design is met name gespecialiseerd in het ontwerpen en in eigen beheer produceren van custom shirts, broeken en stickers voor de (motor)cross, BMX en downhill. Bij ons bent u dus voor alle BMX sport benodigdheden aan het juiste adres. Wij maken alles onder één dak, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.


BMX shirt kopen

Niet alleen voor het kopen van een BMX shirt bent u bij ons aan het juiste adres. Zo beschikken wij ook over BMX broeken, MX broeken en MX shirts én zijn wij specialist in het ontwerpen en produceren van onderstaande MX stickersets voor de motorcross

Of het nu gaat om een BMX shirt of een stickerset, bij ons bent u verzekerd dat enkel de beste materialen gebruikt worden voor de productie. Met behulp van geavanceerde productiemachines zijn wij in staat om zowel grote als kleine producties te draaien.

Wij begrijpen het wanneer u bijvoorbeeld vragen heeft omtrent onze service, productie, werkwijze of iets anders. Neem dan gerust contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.