BMX kleding - BMX kleding kopen? | WLM-Design

BMX kleding

Maak uw keuze uit onze collectie BMX Kleding.

BMX kleding laten maken

Bent u op zoek naar BMX kleding die bestand is tegen de extreme van de BMX sport? Dan bent u bij WLM Design aan het juiste adres. Het materiaal waaruit onze BMX kleding is vervaardigd is van bijzonder duurzame kwaliteit, waardoor u beschermd bent tegen blessures, weer en wind.

Voor de vervaardiging van onze BMX kleding maken wij gebruik van geavanceerde productiemachines, met behulp van deze machines kunnen wij BMX kleding op maat maken, geheel vervaardigd naar uw wensen.

 

BMX kleding ontwerpen

U kunt uw BMX kleding op vele manieren persoonlijk maken. Kies allereerst het model/ontwerp dat u wenst te bestellen. Vervolgens kiest u het type shirt, maat, soort kraag en het lettertype dat gebruikt moet worden. Kiest u voor een WLM logo op uw BMX kleding? Dan krijgt u 10% korting.

Wanneer u bovenstaande stappen heeft doorlopen kunt u de kleuropties doorgeven en aangeven op welke posities u de logo’s wilt aanbrengen.

Na uw bestelling ontvangt u van ons een proefdruk en bent u in de gelegenheid om nog zaken aan te passen. Uw BMX kleding ontwerpen via WLM Design is eenvoudig en snel gedaan. De volledige productie vindt plaats in onze eigen locaties, geheel onder één dak.


BMX kleding bestellen

Bij het bestellen van uw BMX kleding is het van groot belang dat u rekening houdt met de maatvoering van de kleding. Om het bestellen te vergemakkelijken hebben wij een maattabel voor BMX shirts en een maattabel voor BMX broeken gemaakt. De maten zijn gemiddeld genomen en mogen een productie afwijking hebben van 3%. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij hét adres voor het bestellen van uw BMX kleding. Of u nu een enkel stuk nodig heeft, of kleding voor een geheel team, bij ons bent u altijd welkom.


BMX shirt bestellen
Als BMX-er maakt u uiteraard extreme omstandigheden mee. Weer, wind, modder, dit zijn nog maar enkele aspecten waar uw BMX shirt tegen bestand moet zijn. Omdat wij enkel gebruik maken van de beste materialen voor de BMX shirts bent u bij ons verzekerd van de beste bescherming. Alle BMX shirts hebben een hoogwaardige afwerking, zodat slijtage of vervaging van kleuren niet aan de orde is.

BMX shirt kopen


BMX broek bestellen

Een BXM broek bestelt u bij WLM Design. U heeft keuze uit diverse designs welke in alle kleuren beschikbaar zijn. Mede door de perfecte afwerking zijn de BMX broeken gewoon te wassen zonder kleurvervaging. De productie van de BMX broeken vindt plaatst onder één dak, dit betekent dat wij de kwaliteit van A tot Z in de gaten kunnen houden. BMX Broek bestellen? Klik op onderstaande link:

BMX broek kopen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Contact ons via het contactformulier of bel naar 0485-471788.


BMX kleding bedrukken

Bij WLM Design zijn de mogelijkheden eindeloos, kies bijvoorbeeld voor BMX kleding met naam of BMX kleding met logo’s en bestel deze direct in onze shop.

Wij zijn al vele jaren een bekend gezicht binnen de BMX sport en hebben in deze periode dan ook vele mooie samenwerkingen mogen aangaan. Zo zijn wij vertrouwd partner van o.a. Standing Construct GasGas Factory Team, Gebben van Venrooy Yamaha Racing Team, Creymert Racing Team, Diga Racing Team, Sidecarteam Vanluchene, Team Belgium MXoN, KNMV, MON en de KNWU (Olympische Spelen BMX Nederland). Kortom, bent u op zoek naar een professionele partij voor het laten bedrukken voor uw BMX kleding? Kies dan voor WLM Design.

 

BMX kleding kopen

BMX kleding laten maken doet u al sinds 2000 bij WLM Design. Door ons continue te ontwikkelen zijn wij in staat voor te blijven op andere aanbieders en kunnen wij u nét dat beetje meer bieden. Wij maken gebruik van de nieuwste machines en hebben ons ontwikkeld tot één van de belangrijkste spelers in Europa.

Bij ons kunt u terecht voor grote aantallen, maar ook voor enkele stuks. Zo kunt u als individu of als team bij ons terecht. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, via mail of telefonisch via 0485-471788.