Bedrijf - Lees meer over WLM-Design | WLM-Design
parallax background
 

BEDRIJF

 
 
WLM Design BV is een innovatief bedrijf dat sportkleding en stickers ontwerpt en produceert, geheel naar eigen wens van de klant.

WLM Design bestaat sinds 2000. In de loop der jaren is WLM uitgegroeid tot een bedrijf met 10 medewerkers. WLM Design heeft een hoofdvestiging in Mill (NL) en een nevenvestiging in Borgloon (België).
Vanuit deze 2 locaties worden de markten in heel Europa bediend.

Nieuwbouw WLM Design
 
 
WLM Design is met name gespecialiseerd in het ontwerpen en in eigen beheer produceren van custom shirts, broeken en stickers voor de motocross, BMX en downhill.

Met de tak WLM Sport kunnen alle veld- en zaalsporten worden voorzien van custom sportkleding. Dart-shirt.nl is een onderdeel waarmee WLM een sprekende speler is in de dartwereld.

In 2000 stapte WLM als een van de eerste in de wereld van de digitale sublimatie printtechniek, waarmee de shirts geproduceerd worden. In 2005 was WLM, na veel pionierwerk, een van de eerste stickerproducenten die de ‘dikke’ MX stickers per stuk digitaal kon produceren. Door continue door te ontwikkelen en voorop te lopen met de nieuwste machines heeft WLM zich ontwikkeld tot een van Europa’s belangrijkste spelers op het gebied van custom kleding en stickers.

Het complete productieproces is in eigen beheer in het atelier in Mill.

De grote kracht is de productie van kleding en stickers vanaf 1 stuk. Maar ook grote aantallen voor teams en clubs behoren uiteraard tot de mogelijkheden.
 
 
wlm-design-decals-2007-cairoli_optimized
wlm-design-decals-2007-ramon_optimized
 
 
Samenwerking met het team Suzuki Geboers en het team Yamaha De Carli heeft in 2007 geresulteerd in “the perfect season” met het wereldkampioenschap van Steve Ramon in de MX1-klasse en Tony Cairoli in de MX2-klasse. Alle jaren hebben WLM ondersteunde teams geacteerd op het hoogste niveau in de MXGP en zijspan GP’s. Sidecarteams Hendrickx, Bax en Vanluchene vulden het Wereldkampioenschapslijstje aan in 2016, 2017 en 2018.
In 2019 was WLM Design ook zeer succesvol met o.a. de Europese titel voor Mike Kras (EMX2T) en Niek Kimmann (BMX).

Na uitgebreid testwerk is in 2018 de stap gezet om in eigen huis custom MX en BMX broeken per stuk te gaan produceren.

Verder is WLM een vertrouwd partner van o.a. Standing Construct GasGas Factory Team, Gebben van Venrooy Yamaha Racing Team, Creymert Racing Team, Diga Racing Team, Sidecarteam Vanluchene, Team Belgium MXoN, KNMV, MON en de KNWU (Olympische Spelen BMX Nederland).
 
 
wlm-design-decasl-2019-coldenhoff-mxon-2_optimized
wlm-design-decasl-2019-kimmann_optimized
wlm-design-decasl-2019-Mike-Kras-Ecomaxx_optimized
 
 
OFFICIAL PARTNER SUPPLIER
 
parallax background