Bedrijf

Bedrijf

WLM Design-Decals is een jong en dynamisch bedrijf dat sportkleding en stickers ontwerpt en produceert, geheel naar eigen wens van de klant.

WLM Design-Decals bestaat sinds 2000 en is opgericht door de huidige eigenaren Wisja Lamers en Imka Kooijmans. In de loop der jaren is WLM uitgegroeid tot een bedrijf met 9 medewerkers. WLM Design-Decals heeft een hoofdvestiging in Mill (NL) en een nevenvestiging in Borgloon (België).

Vanuit deze 2 locaties worden de markten in heel Europa bedient.

WLM Design-Decals is met name gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sportkleding en stickers voor de motocross, BMX en downhill.

De grote kracht is de productie van kleding en stickers vanaf 1 stuk. Maar ook grote aantallen voor teams en clubs behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

In een kort tijdsbestek heeft WLM Decals een groot Europees marktaandeel in de motocross verkregen. Samenwerking met het team Suzuki Geboers en het team Yamaha De Carli heeft in 2007 geresulteerd in “the perfect season” met het wereldkampioenschap van Steve Ramon in de MX1-klasse en Tony Cairoli in de MX2-klasse.

Verder is WLM een vertrouwd partner van o.a. Rockstar energy Husqvarna factory racing team, Standing Construct KTM team, Gebben van Venrooy Kawasaki racing team, Creymert racing, sidecar team Vanluchene, sidecar team Bax, JTX team, team Belgium MXoN, KNWU (Olympische Spelen BMX Nederland), Gear2win Pure factory bmx team.

 
Drupal

© Copyright WLM Design 2019 - Privacy