Bedrijf

Bedrijf

WLM Design-Decals is een jong en dynamisch bedrijf dat sportkleding en stickers ontwerpt en produceert, geheel naar eigen wens van de klant.

WLM Design-Decals bestaat sinds 2000 en is opgericht door de huidige eigenaren Wisja Lamers en Imka Kooijmans. In de loop der jaren is WLM uitgegroeid tot een bedrijf met 8 medewerkers. WLM Design-Decals heeft een hoofdvestiging in Mill (NL) en een nevenvestiging in Borgloon (België).

Sinds juni 2012 heeft WLM Design Festa zeefdruk overgenomen. In totaal wordt er nu gewerkt met 12 personen en kan WLM-Festa iedereen voorzien van elk gewenst reclame product.

Voor meer info: www.festa.nl
Vanuit deze 3 locaties worden de markten in heel Europa bedient.

WLM Design-Decals is met name gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sportkleding en stickers voor de motocross en BMX.

De grote kracht is de productie van kleding en stickers vanaf 1 stuk. Maar ook grote aantallen voor teams en clubs behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

In een kort tijdsbestek heeft WLM Decals een groot Europees marktaandeel in de motocross verkregen. Samenwerking met het team Suzukie Geboers en het team Yamaha De Carli heeft in 2007 geresulteerd in “the perfect season” met het wereldkampioenschap van Steve Ramon in de MX1-klasse en Tony Cairoli in de MX2-klasse.

Verder is WLM een vertrouwd partner van o.a. Rockstar energy Husqvarna factory racing team, HSF Logistics Motorsport team, Creymert racing, sidecar team Bax, sidecar team Hendrickx, JTX-Wennekes team, team Belgium MXoN, KNWU (Olympische Spelen BMX Nederland).

 
Drupal