WLM News

Romain Febvre van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory...
Afgelopen weekend vond de tweede wedstrijd voor...
Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport Team...
Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft in...

WLM News

WLM News

WLM News picture

Romain Febvre een manche in de top drie in Braziliaanse Grand Prix

Romain Febvre van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft in de derde wedstrijd om het Wereld Kampioenschap MX2 in het Braziliaanse Beto Carrero opnieuw een top drie plaats weten te scoren. Helaas kwam Romain in de andere manche gelijk in de eerste ronde ten val maar knokte zich nog wel vanuit de achterhoede terug naar een elfde plaats.

WLM News picture

Team KEMEA Yamaha Race report: ONK Mill

Afgelopen weekend vond de tweede wedstrijd voor het Open Nederlands kampioenschap op het programma. Na de opener vorige week kregen de piloten opnieuw een typisch zandparcours voorgeschoteld in Mill.

WLM News picture

Max Engelen ook in het ONK 125cc in Mill op het podium

Max Engelen van het HSF Logistics Motorsport Team is zondag tijdens de tweede wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 125cc in Mill opnieuw op het podium geeindigd. Na zijn tweede plaats in Emmercompascuum werd hij nu derde en scoort dus constant in de 125cc klasse.

WLM News picture

Febvre en Tonkov ook in het ONK in Mill op het podium

Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing heeft in de tweede wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Mill twee podiumplaatsen bij elkaar weten te rijden. Aleksandr Tonkov en Romain Febvre vochten in beide manches een mooi duel met elkaar uit om de tweede plaats.

 
Drupal