WLM News

Rockstar Energy Suzuki’s MXGP Factory rider...
The Grand Prix of Bulgaria drew the FIM Motocross...
In het Bulgaarse Sevlievo heeft Petar Petrov met...
De eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap...
Voordat we aan de eerste kwalificatie trainingen...

WLM News

WLM News

WLM News picture

Rockstar Energy Suzuki MXGP Top-5 in Bulgaria

Rockstar Energy Suzuki’s MXGP Factory rider Clement Desalle kept pace with the leaders of the premier MXGP class as the Be

WLM News picture

Coldenhoff races to Top-10 at Sevlievo MX2

The Grand Prix of Bulgaria drew the FIM Motocross World Championship up to the fifth round of 18 and the spectacular but rutted-out Sevlievo circuit was the stage on which Rockstar Energy Suzuki Europe’s Glen Coldenhoff took seventh position overall on his works RM-Z250.

WLM News picture

KEMEA Yamaha Racing report: GP5 Sevlievo, Bulgarije

In het Bulgaarse Sevlievo heeft Petar Petrov met een zesde plaats in de eindstand zijn reeks van tegenslagen doorbroken. Petar reed voor eigen publiek twee sterke reeksen en bezorgde het KEMEA Yamaha racing team het beste GP-resultaat tot hiertoe in 2014. Luke werd 19e in de eindstand en Cyril finishte op de 21e plaats.

WLM News picture

Brian Bogers ziet EMX250 zege in Bulgarije in rook op gaan

De eerste wedstrijd om het Europees Kampioenschap MX2 in het Bulgaarse Sevlievo had voor het HSF Logistics Motorsport Team uit kunnen lopen op een groot succes. Helaas liep dit anders want in het midden van de tweede manche had Brian Bogers de eindzege in handen totdat hij te kampen kreeg met een mechanisch probleem waardoor hij noodgedwongen de wedstrijd moest verlaten.

WLM News picture

Davy Thoonen: Verslag Voorjaarsraces Assen

Voordat we aan de eerste kwalificatie trainingen van 2014 begonnen hadden we op vrijdag een trainingsdag. De eerste keer weer op Assen. Op het begin was dat toch wel even vreemd met de nieuwe Honda, de versnellingsbak is heel anders waardoor het schakelpatroon met deze motor heel anders is.

 
Drupal